Seks & relaties / Relaties
Relaties

How romantic: met de Ring Cam leg je het huwelijksaanzoek vast

Reageer 0

“What if you could keep… the face you will never forget?” Met deze slogan wordt dé nieuwe trouwtool anno 2014 geïntroduceerd: de Ring Cam. Sneaky fotografen zijn niet meer nodig, vanaf nu heeft de man het zelf in de hand. 

Veel mannen zouden dolgraag het moment willen vastleggen als ze hun bride-to-be dé vraag stellen. En toegegeven: ook wij zouden best blij zijn als we dit op een usb-tje hebben staan. Guess what? Dat is nu mogelijk. Een groep Amerikaanse studenten hebben de Ring Cam uitgevonden, een doosje met daarin een kleine, ingebouwde camera die de hysterische reacties, maar vooral het kippenvelmoment vastlegt. Amen to that.
 
Met één druk op de knop kan elk woord mét beeld worden opgenomen. Van het begin van de speech tot het allesbeslissende antwoord. Gieren de zenuwen door manliefs lijf en heeft-ie op het moment suprême geen vaste hand? Geen probleem. De video is niet alleen in hoge kwaliteit, de ingebouwde hoeklens zorgt ervoor dat het beeld alsnog scherp en duidelijk is. Wil je een paar voorbeeldjes zien? Klik dan op deze, deze of deze link. Of zie hieronder de meest romantische commercial die je ooit zult zien. 

 
Uniek, intiem en persoonlijk
“Klanten zijn erg tevreden over het product”, zo vertelt Sam Tzou tegen Metro. "Het leuke is dat je de video privé kunt houden, maar als ze willen kunnen ze het achteraf ook met vrienden en familie delen.” Sam denkt dat een prijs van zo’n € 150 een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is. “In vergelijking met de gemiddelde prijs die een stel zou moeten betalen aan een geheimfotograaf, is ons product zeer betaalbaar.” Daarnaast is het uniek, een stuk intiemer en persoonlijker. 


Wat zou jij ervan vinden als vriendlief met de Ring Cam zou komen aanzetten?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er is 1 reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • Belize

    Heel leuk idee!

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen