WIN: Complete look van BON?A PARTE t.w.v. ? 225!

Winacties door Redactie Ze.nl

Heb jij nog geen kleding ingeslagen voor komende herfst en winter? Dat komt goed uit. BON’A PARTE heeft namelijk weer een prachtige najaarscollectie. En Ze.nl mag een complete outfit uit deze collectie weggeven! 
 
Hou jij ook zo van de elegante en toch casual stijl van BON’A PARTE? Wij wel, en we zijn niet de enigen; het merk is er voor iedereen. Mooie stoffen, modetrends die op een eigen manier verwerkt zijn en oog voor detail; en dat voor maat 34 tot en maat 54. De kleding is perfect geschikt voor een kantoordag, maar ook voor een avondje uit; het is maar net hoe je de items combineert.
 
Webshop
Niet alleen in de reguliere winkels kun je items van deze keten kopen. Ook hebben ze een webshop. Leuk om te weten: bestel je voor meer dan € 100, dan is de levering gratis (anders € 2,95) en je bestelling wordt binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgd. Dat is nog eens fijn winkelen vanuit je luie stoel! 
 
Complete look 
Maar het állerleukste van alles is dat wij een complete look bij BON’A PARTE hebben uitgezocht die we weg mogen geven aan één van onze leZeressen! Zie jij jezelf wel lopen in deze outfit? Lees dan hieronder hoe je meedoet aan de winactie.
 
Winnen
Wil jij deze look winnen? Om kans te maken op deze prijs, dien je onderaan je kledingmaat (trui gaat van S t/m XXXL en broek van maat 34 t/m 54) in te vullen. Meer kans maken? Like Ze.nl op Facebook en deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op de sharebuttons aan de zijkant van het artikel te klikken. 
 
De actie loopt tot en met 17 september 2014. Succes!