Het dagboek van Ze: A moment of fame!

Werk & studie door Sabine
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over relaties, psyche, gekke trends en beauty is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...
 
Op de redactie zijn we altijd druk met het tikken van nieuwe artikelen, het zoeken naar leuke interviews en het bedenken van andere verhalen. Maar op er blijft gelukkig ook tijd over voor andere dingen. Zoals strippers en #manuelfies. Kijk maar mee wat we afgelopen weken weer beleefd hebben! 

Een kartonnen halfnaakte Manuel Broekman, vier melige redactrices: you do the math. Gauw dus even een selfie met onze blote god. Een ode aan Etos die de acteur voor hun handdoekencampagne wist te strikken, hoera!

Our moment of fame! Op de redactie waren we allemaal zo enthousiast over onze #manuelfie dat we deze natuurlijk op onze Instagram-accounts postten en op Facebook. We gebruikten de manuelfie-hashtag en verschenen hierdoor op Grazia.nlAD.nl én RTL Late Night

Ter gelegenheid van de drie nieuwe verfrissende salades van de Albert Heijn To Go, kregen wij deze opgestuurd. Ze zitten tjokvol vitamientjes en vol met typische seizoensgroenten zoals wortel, venkel en broccoli. Mjammie. 

Fleur sprak gezellig met een vriendin af in Utrecht om bij te kletsen. Om het helemaal compleet te maken, bestelden ze deze schaal warme nachos. Bij het zien van deze foto krijgen we spontaan trek! 

Marleen hing de sporty spice uit. De dag waarvan je niet wist dat 'ie ooit zou komen, was toch daar. Leen schreef zich in voor de sportschool! Na een lesje body shape was ze kapot, KA-POT! 

Karin werd overdonderd door deze enorme bos bloemen van mooiwatbloemendoen.nl. Het idee achter de grote bos bloemen is dat je vaak allerlei leuke reacties op straat hoort als je voorbij loopt met een bosje geluk. 

2014 is ‘het jaar van de voedselverspilling’. Honig wil mensen uitdagen om groenterestjes niet zomaar de kliko in te gooien, maar om hier nog wat mee te doen. Een soepje maken bijvoorbeeld. Daarom kregen wij deze pan en zakjes soep om hiermee een lekker maaltje te maken van onze vergeten groentes. 

Fleur zou Fleur niet zijn als ze geen foto van haar kitten in het dagboek zou zetten, dus bij deze: Fleur met haar lieve Snorrie (oftewel Cor). 

Sabine werkte een keer een dagje thuis, wat natuurlijke een stuk minder gezellig is dan op de Ze-redactie. Gelukkig schoof haar hond sociaal als-ie is een stoeltje aan om haar gezelschap te houden.  

Fleur werd door Danique van Girlscene verrast met deze supergave vogelspeaker!
  
Deze schaarsgeklede Playboybunnies kwamen een bezoekje brengen op de redactie. Natuurlijk niet zomaar: Playboy lanceert namelijk 4 ‘nieuwe’ condoomsoorten, oe la la! 

L’Oréal Paris werkt dit jaar samen met de stichting Free a Girl. Om deze reden werd Karin uitgenodigd door de merken om samen met een aantal andere bloggers op de foto te gaan voor de noodhulporganisatie. Free a Girl zet zich in om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden. Hoe, wat, waarom? To be continued...

Af en toe gaan wij op de redactie natuurlijk ook met de beentjes omhoog. Fleur hield een lekkere luie zondag met een blog die ze net heeft ontdekt: nachtmerriesvaneendierenarts.blogspot.com

Sabine en haar goede vriendin/huisgenootje hadden geen zin om een zelf te koken. En wat doe je dan? Dan ga je uit eten. Bon appétit! 


De Ze-redactie toog af naar de Albert Heijn To Go. Niet om voor de zoveelste keer een chocoladecroissant (oké, we namen er stiekem wel één mee) te scoren als lunch, maar we haalden - jawel - sushi! Om te vieren dat er de Appie To Go in de Reguliersbreestraat vernieuwd is, mochten wij Albert Heijns nieuwe verse sushi proberen. Enne, vers betekent ook echt vers, de sushi-chefs staan de stukken zalm in de winkel voor je te snijden. Een beetje zoals the good old slager en bakker.


Lunchtime. We. Love. Sushi!!



Ze.nl was uitgenodigd op een beautyspeeddate, georganiseerd door MOOI PR. Wat dat inhield? Verschillende producten waren uitgestald op tientallen tafeltjes met daarachter de mensen die in vijf minuten vertelden over de allernieuwste beautyartikelen. Van het gloedjenieuwe Human+Kind tot O.P.I. die een set nieuwe Snoopy-nagellakjes lanceerde: de mooiste producten konden we bewonderen. 


Alles mochten we uitproberen, van parfum ruiken tot suikerscrub proeven (ja, echt!). Na een middag vol smeerseltjes testen op onze handen en een boekwerk vol persberichten later, was het tijd voor... de goodiebag! Goodgevuld is een understatement en het grote testen kan beginnen. Marleen - die als Ze-afgevaardigde op het event aanwezig was - is in in ieder geval al fan van de shampoo Concoction en de handbalsem van Dr. Paw Paw. O ja, de chubby sticks van Clinique waren ook in een nieuw jasje gestoken, like!


Maar... het hoogtepunt van de week was gisteravond! Als redactie-uitje gingen we een workshop naaktschilderen volgen. Maar niet zomaar een workshop naaktschilderen... Allereerst ging het mannelijke model voor ons strippen...! Toen we eenmaal bijgekomen en uitgegild waren mochten we beginnen aan onze kunstwerken. Hoe dit allemaal afliep? Dat lees je binnenkort op Ze.
 

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.