Move over Jeremy Meeks, de nieuwe criminele hottie is Sean Kory

Lifestyle door Redactie Ze.nl

Ken je Jeremy Meeks nog? De knappe crimineel die viraal ging op Facebook? Hij heeft concurrentie gekregen! There’s a new hot mugshot in town, met het knappe gezicht van niemand minder dan ene Sean Kory. 
 
Wat de man met de groene ogen en de dreadlocks op zijn kerfstok heeft? Volgens The Huffington Post wordt hij beschuldigd van het aanvallen van iemand die als Fox News-verslaggever verkleed was op een Halloween-feestje in Santa Cruz waar hijzelf ook was.
 

Fox News-hater
Sean Kory zou gezegd hebben dat hij Fox News haat, greep de microfoon van het slachtoffer, maakte er een obsceen gebaar mee (vul dit zelf maar in) en viel vervolgens hem of haar met een aluminium tennisracket aan, aldus San Jose Mercury News. Tja, een kostuum als Fox News-verslaggever is natuurlijk ook wel een beetje gewaagd… (?!) Het slachtoffer zou niet gewond zijn, maar wel de politie gebeld hebben die de 29-jarige licht ontvlambare knapperd gearresteerd heeft toen hij probeerde te vluchten. 
 
Kort nadat Sean in de gevangenis van Santa Cruz County Jail was beland, begonnen de vergelijkingen met Jeremy Meeks ook op social media. 


Het lijkt ons niet echt verstandig om een van deze mannen aan de haak te willen slaan, maar wie van jij knapper: Jeremy of Sean?
Beeld: Santa Cruz Police Department