Seks & relaties / Seks
Seks

Oproepje: dames (en heren) met een seksverslaving gezocht


Verslaving is nog steeds een groot taboe. De ene verslaving overigens meer dan de ander. Zo ook seksverslaving: met name onder vrouwen wordt hier nauwelijks over gesproken omdat men zich hier ontzettend voor schaamt.
 
Maar als er niet over gesproken wordt, wil niet zeggen dat het niet bestaat. Seksverslaving is net als alle andere vormen van verslaving een ziekte en hier kun je met goede hulp vanaf komen. Voor een nieuw tv-programma over seksverslaving is men op zoek naar dames (en heren) met zo’n verslaving die hulp hiervoor willen hebben.
 

Hulp
Is seks het allerbelangrijkste in jouw leven? Ben je er dag en nacht mee bezig? En heb je het gevoel dat dat steeds meer een echt probleem begint te worden? Ben jij misschien wel verslaafd aan seks of aan porno? Of is jouw vriend of man verslaafd aan seks en lijdt jullie relatie hier enorm onder? Geef je dan nu op en misschien kun jij in een nieuw televisieprogramma geholpen worden om van je probleem af te komen. Je mag natuurlijk ook altijd bellen of mailen voor een vrijblijvend gesprek naar Sahar.meradji@strixtv.nl / 035 3031447. Vermeld dan even dat je het oproepje op Ze.nl bent tegengekomen!