Hilarische video: Mannen proberen voor het eerst seksspeeltjes

Intiem door Sabine

Vrouwen die seksspeeltjes uitproberen zijn niet zo heel erg uniek. Mannen die sextoys uitproberen zijn daarentegen wat zeldzamer. Maar het wordt pas echt grappig als je dit vastlegt op video...!
 
Of je nu een vrouw of een man bent, we hebben allemaal onze behoeftes. Je kunt nog zo happy single zijn, die hormonen blijven wel door je lijf gieren. En als je geen partner hebt om je behoeftes te bevredigen, komen seksspeeltjes nogal eens van pas. Wij vrouwen praten er niet al te graag over (oké wel), maar zeker voor mannen is dit onderwerp een beetje taboe. Des te leuker vinden we deze video waarin mannen voor het eerst seksspeeltjes uitproberen. 

 
Van mannenvibrator tot orale-seks-robot 
In deze video van Buzzfeed worden een aantal mannen vier verschillende seksspeeltjes voorgeschoteld. De Cobra Libre II Male Vibrator, Flashlights, Flashlight accessoires en de Autoblow II Oral Sex Robot. De mannen vinden het allemaal een beetje onwennig en aan het begin van de video roept er een stoer dat hij niet vindt dat mannen seksspeeltjes nodig hebben en een ander voegt daaraan toe dat hij tevreden is met masturberen. 
 
Eerst worden de speeltjes natuurlijk uitvoerig bekeken. En wat vonden ze het fascinerend. Een paar van onze favoriete uitspraken: "Dit voelt als mijn fantasie die ik heb van Mystique from X-men”, zegt er een over de blauwe Flashlight. Voor de leken onder ons, dat is dat blauwe figuur uit X-men dat wordt gespeeld door Jennifer Lawrence. “Alleen is ze niet hier en stop ik mijn judokus in een beker”, voegt hij eraan toe. Ook zijn medetesters kwamen met geweldige uitspraken op de proppen. Van 'het voelt niet echt prettig… ah, nee, ik snap het nu' tot 'moet ik mijn zwengel hier echt in stoppen?'. 
 
fout in embed: media provider niet ondersteund

Wat vonden ze ervan? 
24 uur later kwamen de mannen terug met een update want tijdens de nachtelijke uurtjes mochten de heren de speeltjes testen. Wat vonden ze ervan? De mannen waren eerst een tikkeltje terughoudend in het delen van hun ervaringen. Van 'het was een ervaring die ik niet verwacht' tot 'ik ga hier de rest van mijn leven over nadenken'. Maar daarna kwamen de échte antwoorden.
 
“Het was geweldig, het was gewéldig!”, brult een van de deelnemers over de speeltjes. Een ander gaf toe dat de Alien Blue Flashlight ‘ongelooflijk’ was. De laatste deelnemer wist niet zo goed wat hij ervan moest denken. “Ik ben al meer dan twintig jaar niet naar de kerk geweest”, biecht hij op. “Ik voel opeens de behoefte om te gaan.” Dus… zo denken mannen over seksspeeltjes. 

Wat vond jij van de video? Vond je 'm net zo hilarisch als wij?