Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: 10x Lactacyd-pakket

Reageer 0
Wanneer jij en vriendlief de koffer induiken, wil je natuurlijk passie, sparkles en vuurwerk. Niemand zit dan te wachten op onprettige geurtjes. Doe daarom mee aan deze fijne winactie en maak kans op een van de tien Lactacyd-pakketten! 
 
We sproeien fanatiek deo onder onze oksels en elke avond halen we met make-updoekjes de mascara, eyeliner en foundation van ons gezicht. En onze vajazzle… die wassen we gewoon met water. Maar het gebied down there mogen we soms best wel wat meer aandacht geven. Gebruik daarom eens de producten van Lactacyd!  


Lactacyd
Als het op onze vagina aankomt, willen wij vrouwen allemaal hetzelfde: een fris gevoel en een schone, zachte huid. Het laatste wat we willen is een nare lucht, jeuk of een onprettig gevoel. We kunnen de strijd tegen nare geurtjes down under proberen te bestrijden met water, maar dat zal weinig zoden aan de dijk zetten. Ook douchegels zijn niet de ideale oplossing; deze drogen je huid alleen maar uit.

Lactacyd daarentegen, weet wél wat je vagina prettig vindt. De verzorgende en verfrissende productlijn van Lactacyd is zeepvrij en bevat melkzuur, wat ervoor zorgt dat je vagina de natuurlijke balans behoudt. Je kunt de intieme verzorging dus gerust elke dag gebruiken.  
 

Winnen
Zou jij de producten van Lactacyd willen proberen? Doe dan snel mee aan onze winactie! Wij mogen namelijk 10 Lactacyd-pakketten weggeven! Het pakket bevat:
  • Lactacyd verfrissende mousse
  • Lactacyd verfrissende doekjes
  • Lactacyd verfrissende wasemulsie
  • Lactacyd wasemulsie voor gevoelige huid

Hoe maak je kans? Like Ze.nl op Facebook en druk hieronder op de meedoenbutton. Succes!

De actie loopt tot en met 22 januari 2015.
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er is 1 reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • Karen

    Hoewel ik weet dat dit een win-actie is en jullie hier dus waarschijnlijk geld of iets anders voor krijgen en daarom dit artikel hebben geschreven is het beter om jezelf met water te wassen ipv chemische dingen.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen