Achter de schermen bij Ze: Happy new year!

Werk & studie door Sabine
Elke dag vermaken wij van de redactie jullie met interessante real life-verhalen, interviews, nieuwtjes en andere artikelen. Maar wie zijn wij? En wat spoken wij zoal uit op de redactie? We nemen jullie mee in de afgelopen twee weken!
 
Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent dat het weer voorbij is met de feestpret. We proberen weer wat gezonder te doen, maar dat wil helaas nog niet helemaal lukken. Gelukkig hebben we aan het begin van 2015 weer veel lol beleefd op de redactie! 
 

Marleens kersttripje naar Boedapest verliep niet zonder slag of stoot
(lees: dikke koorts, potdichte restaurants en verlaten winkelstraten), maar dit uitzicht tijdens het kerstdiner op een boot maakte alles weer goed.


In Boedapest was van alles te beleven. Reden genoeg om de selfiestick eens goed uit te proberen en wilde tortelduifjes op de kiek te zetten.
 


Marleens lover was zo lief om een joekel van fles Moët & Chandon champagne mee te nemen met Oud & Nieuw. Nog voor twaalf uur waren die vier liters ineens verdwenen. Had Marleen he-le-maal niks mee te maken.
 
Alsof het afgesproken was! Maandag hadden Karin en Fleur allebei een verdacht veel op elkaar lijkende trui aan. Het fashiontwin-moment moest tijdens de lunch natuurlijk wel even vereeuwigd worden!
 
Normaal (hoewel het eigenlijk alles behalve normaal is) ligt Sabines hond altijd gezellig bij haar op de bank. Een mand heeft Duitse Herder Ryanne wel, maar ze weigert erin te gaan. Toch ging ze afgelopen weekend braaf in haar mand zitten. Ze vond het eerst een beetje onwennig, maar al snel ging ze toch horizontaal.
 
Van Nivea kregen we dit lekkere pakketje voor een strakke body deze zomer. Nu nog aan de slag...
 
Fleur kreeg shapingtips van blogger Mary Josie. Ze dook daarna natuurlijk meteen de badkamer in. Het resultaat mag er zijn!
 
Wij houden van inspirerende quotes! Ook in de gang van Karin en haar vriend mag een lekkere quote niet ontbreken. 

Ook al begrijpen we de ballen van ons hippe industriële interieur op kantoor, elke ochtend zo binnenkomen is geen straf.
 
Eindelijk! Ein-de-lijk! Fleur mocht weer shoppen. Na één jaar (!) niet te hebben gewinkeld, kon Fleur haar slag slaan. Ze kocht onder andere deze mooie ringen. 
 
Trrrrrr, trrrrrr. De wekker… Sabine was afgelopen weekend bij haar ouders in Drenthe en moest maandagochtend vroeg uit de veren om op tijd op kantoor te zijn. Opstaan is alleen een hele opgave...

Oud-collega Annemerel van ons zusje Girlscene kwam voor de Nieuwjaarsborrel naar kantoor. Hartstikke gezellig natuurlijk, want Fleur had haar al een tijdje niet meer gezien. 
 
Hoe je het beste een beestje sfeer kunt creëren in je huis tijdens deze koude, saaie wintermaand januari? Met een paar kaarsen. Karin fleurde haar vensterbank op met deze twee robuuste kaarsen.

Samen met haar vriend ging Fleur een hapje eten bij haar favoriete bar-café-restaurant Bar Walden in Utrecht.
 
Femmefab (waar Ze.nl bij aangesloten zit) organiseerde een Nieuwjaarsborrel en natuurlijk waren wij erbij. Alleen borrels, tja, we zijn geen wijn gewend en gaan na twee glazen genante dingen zeggen tegen collega's. Na vijf chardonnays te veel, greep Marleen het kaartje van Bastiaan van Schaik die er eigenlijk had moeten zijn. Als twee druppels toch?
 
Een Nieuwjaarsborrel is natuurlijk geen Nieuwjaarsborrel zonder een leuk spel. Op de borrel werd een wedstrijd gedaan wie de meest originele foto’s in de bar kon maken. Fleur ging voor de Zenpose. 

Sabine was uitgenodigd voor een etentje bij een van haar vriendinnen. De hele huiskamer zat stampvol, maar gelukkig kon er nog wel even een foto gemaakt worden.

En op etentjes worden natuurlijk altijd foto’s gemaakt wanneer je… juist ja, je mond vol hebt. 
 
Marleen en haar roomies gaven een huisfeestje met Oud & Nieuw en tja, als gastvrouw moet je natuurlijk inslaan. Boodschappen doen voor 13 man? Doe je gewoon met een paar reiskoffers.


 Wij maken ons kantoor maar wat graag een beetje belachelijk, want: vreemd behang, raar design én bizarre lampen. Hoewel, deze lamp vonden we stiekem best wel leuk. Karin vond dat-ie best wel wat weg had van een droogkap…


Sabine ging gezellig een drankje drinken met twee vriendinnen. De avond werd natuurlijk afgesloten bij de snackbar (weg goede voornemens). Daarvoor had ze nog wel heel chic met haar vriendinnen geborreld bij een mooi barretje, maar daar zijn natuurlijk geen foto’s van. 
 

Nou, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus over twee weken weer een update!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige achter-de-schermen-berichten ook even.