Seks & relaties / Relaties
Relaties

Tranentrekker: mannen zien hun bruid voor het eerst in trouwjurk

Reageer 0

Dat moment waarop je husband to be jou voor het eerst in je bruidsjurk ziet, is een superspannend en emotioneel moment. Hóe zou hij reageren? Nou... zo waarschijnlijk. Deze video laat de emotionele reacties van de bruidegoms zien!
 
Stiekem hebben we allemaal weleens gedroomd over dat ene moment waarin je in je bruidsjurk naar het altaar loopt. Hoe zou je vriend reageren als hij je ziet? Zou hij je jurk wel mooi vinden? In deze video zien bruidegoms hun bruid voor het eerst. Tranentrekkermodus AAN!

 
Tranen met tuiten
Hoe stoer de meeste mannen zich soms ook voordoen, velen hadden toch moeite om het droog te houden. Ook de vrouwen in de video lijken er emotioneel van te worden, maar opvallend vinden we wel dat het vooral de mannen zijn die een traantje moeten wegpinken wanneer ze de liefde van hun leven opgetut en al naar het altaar zien lopen. Aaaaaahw!  
 

Toekomst zien
Het filmpje werd opgenomen voor Mitchell Reilly Pictures, een videoproductiebedrijf uit Canada, meldt HLN. “Het eerste moment waarop een stel elkaar ziet op de trouwdag is een geweldig moment”, vertelt de woordvoerder het bedrijf. Volgens hem is het zien van de bruid veel meer dan alleen kijken naar wat voor jurk ze aanheeft en hoe mooi ze eruitziet. Het gaat om de droom die is uitgekomen. Ze zijn diegene tegengekomen met wie ze oud willen worden, met wie ze een familie willen beginnen en met wie ze avonturen gaan beleven. “Het moment dat ze elkaar voor het eerst zien, is het moment dat ze hun toekomst zien.” 
 
Moest jij een traantje wegpinken bij het zien van deze video? 
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen