Achter de schermen bij Ze: Bij de radio & op persreis

Werk & studie door Rosanne

Elke dag vermaken wij van de redactie jullie met interessante real-lifeverhalen, interviews, nieuwtjes en andere artikelen. Maar wie zijn wij? En wat spoken wij zoal uit op de redactie? We nemen jullie mee in de afgelopen twee weken!

Deze afgelopen weken vond er een wisseling van de wacht plaats. Stagiaire Sabine heeft ons verlaten, we gaan je missen! En nieuwe stagiaire Rosanne heeft haar schrijfgerei afgestoft en is hard aan het werk gegaan. Wat we nog meer hebben meegemaakt op de redactie? Bekijk het snel hier!

Karin had een leuke trip op de agenda en mocht komen buurten bij Radio 10 in de studio. Ze was live te horen op de zender! Ze bracht ook maar gelijk een bezoekje aan haar vrienden bij radio 100% NL waar ze vaak te horen is, nu was ze toch in de buurt. Wat een gezelligheid!

Nee het is nog geen tijd voor carnaval, voor Marleen was het weer tijd voor een bezoekje aan de kapper. Een uitgezakte bob en vijf meter uitgroei zijn weer verleden tijd.

Helaas moesten we alweer afscheid nemen van onZe leuke stagiaire Sabine! We gingen met de hele redactie lekker eten bij Marleen thuis om afscheid te nemen. Meeeeuh!

Nieuwe stagiaire Rosanne is prettig gestoord. Ze greep op haar tweede stagedag al meteen naar de fles Liquor 43 die we hadden gekregen. Najaaa zeg!
 
Marleen schrok zich dood: staat ze ineens pontificaal op een abri in elk bushokje in de Bijlmer! Ze was even vergeten dat deze foto was genomen. Wat denken jullie, Doutzen in de dop?

Rosanne kon op haar eerste stagedag niet op de redactie komen omdat de treinen niet meer reden. Ze wilde al gaan liften met een Heineken-busje, maar gelukkig nam die lieve Fleur de verstekeling op in haar huis waar ze samen thuiswerkten. Cor, de geweldige kat van Fleur, vond het allemaal wel gezellig, al die meiden in huis! 

Marleens knijnie Jolie wordt al een echt knuffeltje. Na dagen geduld, blijft madame nu eindelijk rustig op schoot zitten en geniet ze intens van alle massages en worteltjes als beloning. Dit is trouwens haar één van haar lievelingsposities. Kleine kindjes worden groot.

Fleur was de enige die nog echt plezier had van het winterweer en maakte een lekker lange boswandeling. 

Lief klein Huibje vond het wel fijn dat Karin thuis was om daar te werken. Hij kwam gelijk op haar hand zitten om mee te helpen.

Tommy en Luna, de huisdieren van Rosanne, hielpen haar bij de laatste tentamens voordat ze aan haar stage begon. Emotionele steun genoeg.  

Sabine liet voor iedereen lieve briefjes achter op haar laatste dag. Nu gaat ze weer hard aan de slag voor haar studie. Nogmaals: meeeeuh!

Karin had het goed bekeken of beter gezegd, gehoord. Zij was lekker feesten bij De Vrienden Van Amstel Live! Het meelallen was nog in Groningen te horen... 

Marleen had een financiële meevaller, dus wat doe je dan als budgetista? Gauw nog even de patta's van je dromen scoren in de sale:
woehoe!

Owww wat spannend! Fleur zat gisteren in het vliegtuig voor de persreis van haar leven, maar waar de reis naartoe gaat, dat houden we nog even geheim...

Naja, we kunnen alvast een foto van de hotelkamer laten zien...
 

Nou, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus over twee weken weer een update!
 
Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige achter-de-schermen-berichten ook even.