Tip: dé laagdrempelige oplossing tegen flaporen

Gezicht door Redactie Ze.nl
Flaporen: je kunt er niks aan doen, maar het is het een grote bron van schaamte voor veel mensen. Nu kun je je oren operatief laten behandelen, maar dit is een ingreep die je niet zomaar doet. Is er een laagdrempeligere oplossing?
 
Flaporen kunnen jou of je kind erg onzeker maken. Misschien wordt je zoon of dochter er zelfs wel mee gepest! Natuurlijk kun je er voor kiezen om je aan je flaporen te laten helpen en je oren operatief recht te laten zetten, maar misschien vind jij die stap toch net te groot. Maar wat dan? Wil je toch graag een oplossing voor jouw probleem? Zou je bijvoorbeeld graag een keer je haar op willen steken in plaats van het eeuwig los te dragen om je oren te verbergen? Probeer dan eens flapoorstickers van Otostick.

Weg flaporen zonder operatie
De flapoorstickers van Otostick zorgen ervoor dat je zonder operatie geen last meer hebt van flaporen. Een sticker die ervoor zorgt dat je oren recht staan? Hoe dan? Dat vroegen wij ons af toen we het voor de eerste keer lazen.
 

De stickers zijn uitgevonden door een Spaanse moeder. Ze vond het vervelend voor haar kind dat het last had van flaporen. Ze kwam op een idee, heeft dit uitgewerkt en het resultaat is de Otostick. Door middel van deze stickers kun je je haar eindelijk weer in een warrige knot dragen of een ander mooi kapsel zoals een très hippe invlecht.

Een hele week
Goed, het is een cosmetische oorcorrector die bestaat uit een transparante (bijna onzichtbare) hyperallergene siliconen prothese, die de oren in de juiste positie houdt. De stickers bevestig je door middel van een speciale lijm. Het is volkomen pijnloos en heeft geen enkele bijwerking.
 

De sticker breng je aan op de achterkant van je oor en op je hoofd, eenmaal opgeplakt ben je klaar voor een week, de sticker kan namelijk een hele week blijven zitten. Je voelt niks en je oren staan recht. Eén doosje bevat acht stickers en met één doosje ben je dus klaar voor de hele maand.

Instructievideo
Benieuwd geworden hoe de stickers precies aangebracht moeten worden en hoe dit eruit ziet? Bekijk hieronder de video.


 
Zou jij de stickers willen proberen? Eén doosje met acht stickers kost € 21,95 en kun je HIER bestellen.

Dit is een gesponsord artikel.