Vier de lente op de beurs Vrouw!

Vrije tijd door Marleen_S
Shoppen, beautybehandelingen of lekker wijnen op een terras: als vrouw hebben we het er maar druk mee. Wat is er dus idealer dan een plek waar je dit allemaal tegelijk kan doen? Precies. Op de beurs Vrouw! gaat er een wereld voor je open.

Rokjesdag staat al in de agenda genoteerd en de eerste zonnestralen konden we dit weekend al meepakken. Hoog tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak en die begint bij jezelf! En jezelf compleet summerproof maken, kun je nergens zo goed doen als op de beurs Vrouw!.



Make-overs, Franse worsten en live-optredens

Of je nu je kapsel en make-up een make-over wilt geven of je woonkamer helemaal om gaat gooien deze lente, op Vrouw! kun je rekenen op het allerbeste stijl- en kleuradvies. O ja, en als mode niet helemaal je ding is kun je je hart ophalen aan live optredens van Ferry Doedens en Tim Douwsma. Het oor (en het oog) wil natuurlijk ook wat.

Maar wanneer je een lekker dagje uit gaat, moet er natuurlijk ook wat te knabbelen zijn. Geen zorgen, op Vrouw! staan er terrassen vol smoothies, tapas en sushi voor je klaar. Of je waagt je aan een workshop ambachtelijk noga maken en doet met je vriendinnen mee aan lekkere proeverijen, Grieks, Surinaams, superfood, raw food of leren om lekkere Franse worsten te maken: aan keus geen gebrek. Het is een dag van shop till you drop en eat when you pop.


 
Van trends spotten tot catwalktraining

Ook op trendgebied zit je bij Vrouw! trouwens helemaal goed. De modetrends van deze lente/zomer? Je spot ze tijdens de Vrouw!-modeshow of gaat er mee aan de slag tijdens allerlei workshops. Of als je overtuigd bent dat je het in je hebt om de trends zélf te showen, trek dan je beste modepak aan, want tijdens Vrouw! organiseert het Mode & Fashion Event een echte modelscouting. Ben jij een Hollands Next Top Model in de dop? Dan kun je hier foto's en je portofolio laten maken en je modellenloopje tijdens een catwalktraining oefenen.

Krijg je er al helemaal zin in? Van 13 tot en met 15 maart kun je uren struinen in het WTC Expo in Leeuwarden. Je kaarten koop je nu met € 2,- korting via de website van Vrouw!.