Hun gênantste verrassing: 5 lezeressen vertellen

Psyche & spiritualiteit door Rosanne
Verrassingen zijn doorgaans erg leuk, maar bij deze dames gingen ze behoorlijk fout. Van broekplassers tot kinderpesters: zij maakten het mee en voelden zich behoorlijk awkward. Vijf LeZeressen over hun surprise gone wrong.  

 
Myrthe (23): "Op het werk hadden mijn baas en ik het over Valentijn. Ik vertelde dat ik niks in de planning had, maar mijn baas wilde wel graag wat doen voor zijn vriendin. Hij besloot om nog even gauw wat cadeautjes en een gigantische bos rozen te kopen. Toen het vijf uur werd liepen we samen naar buiten. Ik droeg zijn rozen omdat hij zijn handen vol had. Toen we naar buiten kwamen stond daar mijn vriend met een bos bloemen voor mij. Een blik op ons zei hem al genoeg. Hij zag mij natuurlijk lachend naar buiten lopen met een bos rozen én mijn niet al te onaantrekkelijke baas. Hij werd zo boos dat hij de bloemen in mijn gezicht smeet en boos wegstormde. Na herhaaldelijke uitleggen geloofde hij ons eindelijk. Al is mijn vriend nu wel een stuk achterdochtiger."


Feline (30):

 "Het was op mijn 26ste verjaardag toen mijn vriend een verrassing voor me had geregeld. Nu was het zo dat ik tussen de middag nogal vet had gegeten dus het gas zat aardig hoog. Toen ik thuiskwam van het werk wachtte mijn vriend me op bij de deur. Hij had een theedoek bij zich en blinddoekte me ermee. Maar natuurlijk gingen mijn darmen ook feestvieren. Ik voelde een enorme scheet aankomen en kon hem nog maar net binnenhouden. Geblinddoekt moest ik op een stoel gaan zitten. De telefoon ging en mijn vriend excuseerde zich om het telefoontje aan te nemen. “Echt niet spieken hè?”, zei hij nog tegen me. Dat beloofde ik. Zodra hij de kamer uit was kon ik eindelijk al mijn opgebouwde gassen laten gaan. Ik tilde mijn bil een beetje omhoog en liet een ontzettend vieze stinkscheet. Vlug probeerde ik hem een beetje weg te wapperen. Daarna floepten er nog drie uit. De lucht was niet te harden, maar ik was allang blij dat ik ze kwijt was. Mijn vriend kwam terug en vroeg: je hebt toch echt niet gekeken hè? Braaf antwoordde ik dat ik dat niet gedaan had. Toen deed hij de blinddoek af en zag ik dat ik aan de kop van de tafel zat met twaalf leden van mijn familie aan tafel. Allemaal hadden ze tranen in hun ogen van de stank en ingehouden lach." 

Robin (26): "Het was de eerste keer dat ik met een jongen naar bed zou gaan en ik wilde dat het bijzonder zou zijn. Ooit had hij me verteld dat hij meisjes in een schoolmeisjeskostuum zo sexy vond. Op een avond mochten we blijven slapen in het appartement van zijn vader; die zou er dan niet zijn. Ik wilde er graag supersexy uitzien en had een schoolmeisjeskostuum gekocht. Op De Avond gingen we op bed liggen en zoenden we. Na een tijdje zei ik dat ik naar de wc moest en ik nam mijn tas mee. Ik kleedde me snel om in het kostuum en liep terug naar de kamer op een zo sexy mogelijke manier. Echter, hij was niet meer alleen. Zijn vader was vergeten dat hij die avond ‘weg zou zijn’. Eén blik op mij en hij barstte in lachen uit. ‘Stelletje vieze honden’, grapte hij nog. Ik wist niet hoe snel ik weg moest komen."


Esmee (28):

 "Ik ben al een aantal jaar tante en ik vind het leuk ze af en toe te plagen. Zo vroeg ik aan mijn nichtje (6) wat ze aan mij ging geven voor mijn verjaardag. ‘Ah, toe nou Anouk, wat krijg ik?' Maar ze wilde het niet zeggen. Om haar te plagen bleef ik maar doorvragen totdat ze boos zei: ‘Ik ga echt niet zeggen dat je een boek krijgt voor je verjaardag!’ Ik moest natuurlijk heel erg lachen maar mijn nichtje moest toch wel een beetje huilen, omdat ze de verrassing had verpest. Na haar te hebben getroost voelde ik me best schuldig."

Sophie (21): "Al sinds jaar en dag woon ik in een afgelegen dorp waar de bus maar één keer in het uur rijdt. Op een avond dook ik de kroeg in. De sangria vloeide rijkelijk en al heel snel was ik echt straalbezopen. Halverwege de terugreis moet ik verder op de fiets die op een transferium staat. Het is echt de meest trieste en verlate plek op aarde en er zijn ook geen wc’s. Ondertussen moest ik echt heel erg nodig plassen en ik hield het niet meer. Wildplassen ging niet, want de auto’s van de snelweg raasden aan beide kanten voorbij, dat gold voor de hele terugweg. Uit pure wanhoop ging ik maar op het bankje zitten en liet ik het maar gewoon lopen… net op het moment dat mijn vriend me appt dat hij over tien minuten bij me zou zijn om me als verrassing op te komen halen. Ik was in grote paniek, want ik had zojuist in mijn broek geplast! Ik heb toen maar een flesje water over mijn broek leeggegoten. Toen mijn vriend vroeg wat er gebeurd was, vertelde ik hem dat ik het flesje met mijn dronken kop had omgestoten. Het was de slechtste geplande verrassing ooit."
 
Wat was jouw meest awkward verrassing?