Té schattig: magische truc helpt baby te slapen

Mama door Rosanne
Of je nu regelmatig babysit of zelf een koter hebt, niks is verschrikkelijker dan een vermoeide baby die niet wil slapen. Maar papa Nathan heeft een hele schattige manier gevonden om zijn kleine te laten dutten: een tissue.  

In het oude Egypte gaven wanhopige ouders hun kinderen al een vorm van morfine, en misschien dat jouw opa wel wat rum aan je mams heeft gegeven toen ze als krijsend mormel niet wilde gaan slapen. Tegenwoordig zijn zulke methodes helaas niet meer pedagogisch verantwoord. Jo Frost staat direct op de stoep als je de huilbaby heel onschuldig wat codeïne hebt gevoerd. Als een nieuwe ouder of kersverse babysitter probeer je alles om ukkepukje te laten slapen.


Magische truc

Maar gelukkig kwam daar ineens Nathan Dailo, een kersverse vader uit Sydney, met een magische truc om zijn zoontje binnen 42(!!!) seconden te laten tukken. Pas op, want deze methode is zo schattig dat je de baby meteen weer wakker wilt knuffelen. Hij aait namelijk zijn kleine Seth in slaap met een tissue. De video die de trotste papa daarna online plaatste, ging heel internet over en werd wel 26.000 keer bekeken in slechts 2 weken. Blijkbaar zitten meer ouders te wachten op de gouden tip om hun kleine monstertje eindelijk te laten slapen.

Tissue

In de video zie je hoe het minimensje lekker wakker is en ligt te woelen met zijn inbakerdekentje. Zo te zien heeft Seth nog geen zin om te gaan slapen. Dan begint papa hem met de tissue over zijn kleine gezichtje te aaien en zie je hoe zijn oogjes langzaam dichtvallen. Cuteness overload! Nathan schrijft onder zijn filmpje op YouTube: “Ik weet zeker dat elke ouder allerlei nieuwe dingen probeert om hun kleintje te laten slapen. Mijn vrouw en ik gebruiken een tissue om onze drie maanden oude Seth te laten slapen.”


Ook de reageerders op het filmpje zijn enthousiast over de methode. “Het werkt echt; mijn baby is al vijf keer gaan slapen”, schrijft een dankbare kijker. Een ander had minder geluk toen haar elf maanden oude baby vrolijk het papiertje afpakte en in stukken reet, zo is te lezen in de comments.

Wat zijn jouw truckjes om een baby te laten slapen?