Beauty / Gezicht
Gezicht

WIN: 4x een cadeaubon van Heavenly Pure t.w.v. ? 50 per stuk

Reageer 0

Jij vindt jouw moeder heel lief hoor (correctie: de allerliefste van de hele wereld), maar je zit met je hánden in het haar omdat je nul komma nul Moederdag-inspiratie hebt. Wij hebben de oplossing. Hoewiewatwaar? Wij leggen uit. 
 
Eigenlijk, lieve dames, ben je bij Ze.nl altijd op het juist adres. Maar, mócht je nog geen moederdagcadeau hebben, dan ben je hier al helemaal op de juiste plek. Namens Ze mogen wij vier cadeaubonnen van Heavenly Pure ter waarde van € 50 euro weggeven! En welke moeder wordt nou niet blij van een luxe beautycadeau? Juist. 
 

Biologische haar- en huidverzorging
Heavenly Pure is een e-boutique met alleen maar natuurlijke en biologische verzorgingsproducten. Behalve dat de producten veel beloven, hebben ze ook alles in petto voor een ultiem verwenmoment. De haar- en huidverzorgingsproducten in de collectie zijn stuk voor stuk door het team van Heavenly Pure onderzocht, geprobeerd en getest. En alleen de beste producten worden in het assortiment opgenomen. Sounds good, right? 


 
Winnen
Wil jij, speciaal voor jouw moeder, kans maken op een cadeaubon van Heavenly Pure ter waarde van € 50? Laat ons in maximaal 50 woorden weten waarom jouw moeder een ultiem verwenmomentje verdient. Er worden vier cadeaubonnen verloot dus geef je snel op! 
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 24 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Rosanne van Tilburg

  Lieve Ze's!

  Wow wat een mooie reacties allemaal. Jullie moeders zijn bofkonten dat ze zulke lieve kroost hebben ;). Toch kunnen er maar een paar mensen de winnaar zijn.

  Dit zijn geworden:
  Tromgeroffel... Lucinda Huijskens, Heleen, Ester Colette en Annemieke.

  Van Harte!
  Zouden jullie zo snel mogelijk willen mailen naar stage@ze.nl met jullie gegevens?

  Liefs,

  De redactie.

 • Lisette Kleiweg

  Mijn mamma heeft wel een verwenmomentje verdient omdat ze mantelzorger is voor mijn oma,en daarvoor voor opa.

 • Vera__x

  Mama verdient een verwenmomentje, want ze heeft afgelopen week in haar vakantie samen met papa het huis helemaal geverfd. Nu is ze alweer aan het werk, dus ze heeft hiervoor haar vakantie opgeofferd. Ze is dus wel toe aan een verwenmomentje!

 • sepia01

  Ze is extreem onzelfzuchtig; alleen maar bezig met het welzijn van anderen (met name kinderen en kleinkinderen).

 • Robin

  Mijn moeder verdient dit pakket omdat zij mij en mijn broer zo goed als alleen heeft opgevoed. Als volwassenen kunnen mijn broer en ik zeggen dat zij dat geweldig gedaan heeft. Daarnaast staat ze 24/7 klaar voor mijn opa, die 91 is en alleen wil blijven wonen. Een liefdevolle powervrouw!

 • Lucinda Huijskens

  Mijn moeder is mijn alles, ze is mijn (beste) vriendin, mijn zus, mijn kennis, mijn 3e en 4e hand, mijn steun, mijn maatje, noem maar op. Zij is de enige vriendin die ik heb die mij door de jaren heen is blijven steunen ondanks haar eigen situatie (ik ga niet in details treden om zielig over te komen) Ze verdient het om verwend te worden!

 • yvonne

  Mijn moeder heeft pas haar vader verloren. Ik zou graag iets extra's voor haar doen. Niet omdat ze zielig is, maar omdat ze dubbel en dwars een verzetje verdient. Ik zie haar graag blij, en ik kan haar zeker verassen met deze leuke win actie!

 • Amandine Berteloot

  Een aantal jaar geleden is mijn mama jammer genoeg ziek geworden. Toch steekt ze veel energie en tijd in haar kinderen. Haar eigen welzijn stelt ze steeds op de laatste plaats. Mijn lieve mama mag zichzelf best wat meer mag verwennen en deze producten zijn daar ideaal voor!

 • fleur_dekoninck

  Mijn mama was met deze producten bezig maar nu gebruikt zij creme van Lefery en zij is echt tevreden, ik gebruik het ook soms ;)

 • Jennifer

  Mijn moeder is de aller beste omdat ze altijd voor me klaar staat. Ze is er gewoon altijd voor me en ik kan altijd bij haar terecht. Ze is als een vriendin voor me. Ook doet ze super hard haar best om mij en mijn zusje het aller beste te geven, en ons gelukkig te maken!

 • Laravs

  Mijn moeder heeft pas een zware operatie gehad, waarna ze 6 weken moest rusten. Die 6 weken waren erg zwaar voor haar en zijn nu eindelijk voorbij, dus zou het super zijn om haar nu even goed te kunnen verwennen.

 • Heleen

  Mijn moeder staat altijd voor iedereen klaar. Ze heeft jaren lang voor mijn opa en oma gezorgd. Ze heeft samen met mijn vader altijd klaar gestaan voor al haar kinderen en hebben een van hun kinderen terug in huis genomen op het moment dat een relatie stukliep. Verder heeft mijn moeder vanaf kind af aan ontzettend last van eczeem en kan eigenlijk nooit iets vinden waar ze goed tegen kan. Ik hoop dat ze deze producten zou kunnen proberen en hopelijk is dit wel iets is waar ze tegen kan.

 • Annemieke

  Omdat ze 'als jij daar gelukkig van wordt, dan doe je het toch' zei toen ik vertelde met mijn studie te stoppen. Omdat ze zonder aarzelen op het vliegtuig sprong toen mijn buitenlandse liefde me gedumpt had. En natuurlijk omdat ze 25 graden en zon beschrijft als 'mojito-weer'.

 • Anoniem

  Mijn moeder is altijd een voorbeeld voor me geweest. Ging weg bij mijn vader en leerde ons banden plakken maar ook reizen en mooie make-up waarderen. Door mijn moeder ben ik een zelfstandige vrouw die financieel onafhankelijk is er verzorgd uitziet en ook nog een beetje kan klussen. Ik hoop mijn kinderen dit later ook allemaal mee te geven en mijn moeder gaat vast een fantastische oma zijn! Daarnaast is altijd alles en iedereen welkom en staat ze voor iedereen klaar!

 • corry de vos

  mijn lief 91 jarig moedertje is beslist de aller allerliefste

  ze heeft een hoge leefijd
  ZORGEN kan ze als de BESTE 7 kinderen groot gebracht........
  dat is zeker een mooi MOEDERDAG cadeau waard
  Gooi mij maar in de hoge hoed en tover er een superbij Moedertje uit....love.......

 • Rianne van Uden

  Mijn moeder is er altijd voor ons, ook nu blijkt dat ze voor de tweede keer in 2 jaar een flinke operatie moet ondergaan. Ik gun haar dus een mooi cadeau voordat ze weer geopereerd moet worden.

 • Melissa van Genderen

  Mijn moeder verdient een verwen moment, omdat ze in een paar jaar tijd haar ouders is kwijt geraakt, en een half jaar geleden is haar enige broer uit het leven gestapt. Mijn moeder heeft het er moeilijk mee om haar leven weer op de rails te krijgen. Ik wil haar hier graag mee helpen en dus heel erg verwennen met moederdag. Ik wil haar laten zien dat ik van haar hou en dat ze er niet alleen voor staat.

 • timmem

  ze is uniek en zijzonder, bijna een soort van wereldwonder

 • Jannie

  Mijn moeder verdient zo'n verwennerij omdat mijn beide broers door omstandigheden waar ik hier niet verder over uit kan en wil uitweiden haar niet kunnen bezoeken of bellen en dat al zeker vijf jaar. Ze heeft daar ontzettend veel verdriet van, ze zegt dat niet maar ik zie dat wel, daarom dus.

 • Anoniem

  Mijn moeder is heel speciaal omdat ze er altijd is voor haar familie.
  4 jaar geleden ging haar jongste dochter, ik, de deur uit. Ze zou eigenlijk vanaf toen meer tijd kunnen hebben voor zichzelf, en dat is ook wel fijn op haar leeftijd. Maar een klein jaar later kwam mijn neefje die toen een half jaar oud was bij haar wonen. Het leek toen een tijdelijke oplossing te zijn, maar nu, ruim 3 jaar later woont ie er nog steeds, en het schatje blijft lekker bij zijn oma wonen.
  Ze is hartstikke gek op mijn neefje (zoon van mijn broer), en kan inmiddels echt niet zonder hem, maar het is niet dat ze zichzelf zo had voorgesteld op haar 61e. Maar ze is iemand die altijd mensen helpt. Het zit gewoon in haar.
  Mijn vader is afgelopen december overleden, en daar heeft ze het nog steeds moeilijk mee (wij allemaal). Ze heeft het gevoel dat ze niet genoeg voor hem heeft gedaan, terwijl ze ontzettend veel voor hem heeft gedaan.
  Maar als het aan haar ligt schuift ze zichzelf naar de achtergrond, en de familie naar voren.
  Ik wil haar middels dit moederdagcadeau laten zien dat ze heel speciaal is. Het is fijn dat ze er voor haar familie is, maar ze is het zelf ook waard

 • Sandra

  Mijn mama verdient 'n verwenmomentje omdat ze 'n harde werker is! Ik vind dat ze wel 'n keer flink verwend mag worden en lekker in de watten gelegd mag worden :)

 • Es Ster Colette

  Iedere moeder verdient met Moederdag haar verwenmoment.
  De mijne helemaal.
  Niet alleen supermoeder voor mijn broers en mij. Ook mijn schoonzussen heeft ze met open armen verwelkomd. Voor ons en haar kleinkinderen is niets teveel en moet ze uitkijken dat ze zichzelf niet voorbij loopt.

 • wknederland

  Mijn moeder verdiend een verwenmomentje omdat ze het de afgelopen jaren niet altijd even makkelijk heeft gehad, maar er toch altijd voor mij, m'n zus en m'n vader is geweest!

 • Annette Guitoneau

  Nou mijn moeder verdient dit omdat ze op 4 juni 50 jaar getrouwd is met mijn vader! HA feestje dus maar even zonder dollen. Dat is natuurlijk superlang en ze verdient het absoluut. Mijn moeder is er altijd voor mij en mijn zus geweest dus even lekker verwennen mag!

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen