Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Disneyland Paris: ieder seizoen is er wat te doen!

Reageer 0

Do you wanna build a snowmaaan? Of het nu tijd is om een sneeuwpop in elkaar te rollen, of een pompoen uit te hollen, ieder seizoen is het juiste seizoen voor een bezoek aan Disneyland Paris. Nu op het Disneyland Paris-menu: Frozen! 
 
Ja dat lees je goed. Van 1 juni tot en met 13 september 2015 daalt de magie van Frozen neer op het Disneyland Park. Natúúrlijk zijn Anna en Elsa van de partij en zullen zij, samen met Olaf, je favoriete Frozen-liedjes zingen. Meezingen is toegestaan, want de show is een echte Frozen sing-a-long. We like! 
 
Sing-a-long show
Als de show begint, bereiden de dorpelingen zich voor om het winterfestival in Arendelle te vieren. Anna verschijnt en verwelkomt de gasten in het sneeuwrijke universum van het Koninkrijk van Arendelle. Ze nodigt iedereen uit om samen met haar te zingen als verrassing voor haar zus, Elsa. Olaf, bekend als de enige sneeuwpop in de wereld die droomt van warmte en zonneschijn, is ook aanwezig op het podium. Om deze lang verlangde zomer te vieren, worden gasten gevraagd om mee te zingen, terwijl hij onschuldig verder droomt van een gebruinde huid op het strand in de zon! Eén van de highlights is uiteráárd het liedje ‘Let it go’. En nee, dit liedje krijg je nu de hele dag niet meer uit je hoofd. 

 
Disney’s Halloween en Betoverende Kerst 
Niet alleen in de zomer staan er leuke dingen op de planning, ook tijdens Halloween en Kerst is Disneyland een übersprookje. Zo staat Disney’s Halloween Festival en Disney’s Betoverende Kerst op de planning. Tijdens Kerst liggen in Disneyland de cadeautjes al vroeg onder de boom dit jaar. Van 7 november tot en met 7 januari 2016 beleef je de winterse magie van het kerstseizoen! Tijdens Disney’s Halloween Festival (van 1 oktober tot en met 1 november 2015) is het park in de ban van enge geluiden, schimmige verschijningen en heel veel gniffelende Disney-schurken. 


 
Ook voor de kleintjes 
Disneyland Paris is ook leuk voor de kleintjes, kinderen tot en met 6 jaar krijgen gratis toegang en verblijf en er zijn volop voorzieningen voor ouders zoals de babyswitch. Dit is een gratis service die het mogelijk maakt voor de tweede keer gebruik te maken van attracties die niet geschikt zijn voor jonge kinderen zonder opnieuw in de rij te hoeven staan.

Dus… heb jij al een leuk Disneyland Paris-tripje op de planning staan? 
 
Dit is een gesponsord artikel. 
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen