Even voorstellen: nieuwe redactriZe Mariëlle

Werk & studie door Mariëlle
Nadat hoofdredacrtiZe Vera het Ze.nl-roer vastgreep en de nieuwe stagiaire aan boord is geklommen, lost het laatste bemanningslid de touwen. Na het instijgen van het nieuwe redactielid Mariëlle is het Ze.nl-team compleet.

Met een nieuwe hoofdredactriZe, een nieuwe stagiaire, oud-stagiare Kimberly die is opgeklommen naar redactielid én als klapper op de vuurpijl ook nog een nieuwe redactriZe, kunnen we wel stellen dat er behoorlijk wat is is geschoven binnen de redactie. Laten we daarom onze laatste telg snel voorstellen, zodat je weer helemaal up-to-date bent.


What’s new?

Nieuw: Mariëlle; 26 jaar; uit Utrecht; oorsprong: achterhoek; relatie; twee katten (koetsjiekoetsjie); houdt van eten (en van drinken). 

Hoe ik bij Ze.nl terecht ben gekomen? 2,5 jaar geleden solliciteerde ik bij Ze.nl naar een stage. Die stage was toen nét bezet door Marleen. Karin, die op dat moment nog de hoofdredactriZe van Ze.nl was verwees me door naar Vrouwen.nl waar ze op dat moment nog wel een stagiaire zochten en daar bleek ik als een vis in het water te kunnen spartelen. Sindsdien ben ik er niet meer weg te meppen en maak ik twee dagen in de week onderdeel uit van de redactie van Vrouwen.nl. Toen ik hoorde dat er bij Ze.nl een plekje vrijkwam ben ik meteen in actie gekomen en heb mijn baan van drie dagen in de week bij een andere werkgever opgezegd om hier de rest van mijn week mijn liefde voor schrijven in praktijk te brengen. Heurluk.

Waarom Ze.nl?

Omdat: ik al mijn dromen wil najagen? Omdat: als ik iets in mijn kop heb, ik het niet in mijn kont heb zitten. Omdat: ik dan over poep, scheten, seks en mannen mag schrijven en babbelen zonder dat iemand er ook maar iemand vreemd van opkijkt. In tegendeel: het is vreemder als je dat niet doet. Omdat ik hier heel erg mezelf kan zijn, omdat ik ze al kende via Vrouwen.nl. Ze.nl en Vrouwen.nl het altijd vet gezellig hebben. En omdat ik de afwisseling van korte artikelen bij Vrouwen.nl en langere artikelen bij Ze.nl echt een vorm van perfectie vind. Ik ben zo blij als een peuter die net een lolly in de mond gedrukt heeft gekregen. Kon niet slapen van de adrenaline toen ik was aangenomen. Mijn eerste dag vond ik spannend, ook al loop ik al jaren rond op de redactie hier. Ik voel me verliefd. Ik spring, dans en zing ongeveer de hele dag. Ik dacht dat ik niet gelukkiger kon worden, maar het kon toch! Dus daarom!

Liefs,

Mariëlle