Zo laat je iemand doelbewust op je afknappen!

Relaties door Shiri
Soms bereik je het punt dat je helemaal klaar bent met je relatie, date of scharrel. Je wilt dus het liefst zo snel mogelijk van hem af zijn. Maar hoe pak je dat precies aan? Zo raak je hem in een recordtempo kwijt!

In de film How to loose a guy in 10 days was al te zien hoe je een man binnen no time kwijt bent. Voorbeelden uit de film zijn: vriendlief midden in de nacht wakker bellen om uitgebreid te vertellen wat je gegeten hebt, zijn geslachtsdeel Princes Sofia noemen, een fotoboek maken van jullie non-existing bruiloft en fictieve, maar hopelijke toekomstige kinderen. Heb je de smaak te pakken? En wil je meer tips? Lees snel verder.
 


1. Eis dat hij altijd betaalt, maar dan ook al-tijd. 

2. Je tanden zwart verven, altijd prijs! Hij schrikt zich wezenloos en het is te hopen dat je hem daarna nooit meer ziet. Als dit niet praktisch is: laat de spinazie maar lekker tussen je tanden zitten en flos een keertje niet.

3. Het komt erop neer dat je dus een potje onverzorgd moet zijn. Ten minste, dit kan enigszins helpen. Dus ruil je elegante Jimmy Choos maar in voor je comfortabele, orthopedische instappers, loop met vet haar, vergeet de deodorant en doe vooral geen moeite om eventuele pukkels te camoufleren.

4. Genereer constante huilbuien en vertel vooral níét wat er aan de hand is. Voor de rest: veel zeuren en klagen. Werkt altijd.


5. Be one of the guys, gooi je vrouwelijkheid maar over boord. Boer zoveel als je kunt en drink jouw scharrel onder de tafel.

6. Wantrouwen, hem claimen en jaloers zijn. Constant vragen waar, wanneer en met wie hij uithangt. Het helpt! 

7. En als dit allemaal niet werkt, geen paniek. Een gouden tip van grootmoeder is dan ook: neem – voordat je met hem in gesprek gaat – een hap rauwe ui of een paar teentjes rauwe knoflook. Dit kan wonderen verrichten. Het is niet alleen goed voor de weerstand, het houdt ook nog eens vampiers op afstand, griep buiten de deur en is tevens een uitstekend afknapmiddel. Zo schrik je hem zeker weten af. 

Mocht je dit nu allemaal al geprobeerd hebben en hij is nog steeds niet op je afgeknapt… dan moet het wel echte liefde zijn.

Heb jij nog goede afknaptips?