Lifestyle / Celebs
Celebs

Hoe is het nu met de sterren van The Hills?

Reageer 0

Huiskloffie aan, snacks binnen handbereik, plat op de bank... Als MTV The Hills uitzond - een marathon welteverstaan - was het altijd groot feest. We vroegen ons plots af: waar zal de cast tegenwoordig mee bezig zijn? Je leest het hier!

Speidi (Heidi Montag en Spencer Pratt)

Het meest spraakmakende koppel van de show is nog altijd bij elkaar. Wie had dat verwacht? In de laatste afleveringen dat we Speidi zagen was Heidi compleet verbouwd en Spencer was een tikkende tijdbom die zijn woedeaanvallen in bedwang probeerde te houden met ingestraalde sieraden. Tegenwoordig struinen ze samen elke celebrity show af, is Spence de kalmheid zelve en heeft Heidi weer een cupmaatje minder. "I'm a wife. Dog mom. Actress. Singer. Lover. Explorer. Entrepeneur. Chef and lover of life", aldus Miss Pratt. 

 

 


Bron
 

 

 

Justin Bobby Brescia
Justin Bobby: we kennen hem als het knipperlicht hartbrekende vriendje van Audrina Patridge. De ultieme bad boy lijkt tegenwoordig een onschuldiger leven te lijden. Hij maakt lekker muziek met z'n rockband en is eigenaar van drie haarsalons genaamd 'Brush your hair'.

Audrina Patridge
En daar hebben we miss Patridge. Audrina vult haar dagen door tv-presentatrice te zijn voor 1st Look en door hier en daar een modellenklusje te doen. Ennuh... Audrina verwacht nu haar eerste kindje! 
 

Stephanie Pratt
Stephanie Pratt - het zusje van Spencer - heeft roerige tijden gehad... Vanwege een drugverslaving is ze enige tijd geleden opgenomen in een afkickkliniek. Maar inmiddels is Steph clean en is ze te zien in de Britse realityserie 'Made In Chelsea'.

Brody Jenner
Ook het leven van mooiboy Brody lijkt tegenwoordig - met een vaste vriendin en drie honden - van onschuldigere aard. Alhoewel, onschuldig? Hij heeft een eigen talkshow die Sex with Brody heet. Oeh-la-laaa.
 

Lo Bosworth
Lo Bosworth verdient haar brood met een eigen blog The Lodown. De blonde schone heeft zelfs de 'Best Celeb Blog Award 2015' van Bloglovin in ontvangst mogen nemen. You go girl! Na de opnames van The Hills schreef Lo een boek, verhuisde ze naar New York, deed ze een culinaire opleiding en startte ze haar blog. Met succes dus. Met haar Youtube-kanaal - ja ja, deze dame is een bezige bij - heeft ze wisselend succes...

Whitney Port
Met onze Whitney gaat het ontzettend goed. Tijdens de spin-off van The Hills - waar Whitney een hoofdrol in speelde - was de blondine druk met het opzetten van haar kledinglijn Whitney Eve. Inmiddels is het een succesvol label en heeft de beauty een superleuke fiancé gescoord.
 

Kristen Cavallari
Ook met Kristen Cavallari gaat het goed. Ze is getrouwd met American Football speler Jay Cutler en moeder van drie kids. Kristen is overigens de enige van het stel die al kinderen heeft. In haar vrije tijd houdt de blondine zich bezig met koekjes bakken en het schrijven van haar eerste boek Balancing in Heels, welke in maart 2016 zal verschijnen. Onderwerpen als beauty, fashion, health en veel recepten zullen aan bod komen. Volgens eigen zeggen geeft ze hiermee een intiem kijkje in haar eigen (gezonde) leven. Op 10 december van dit jaar werd de broer van Kristen, Michael, dood gevonden. De familie heeft het zwaar met dit verlies.

Lauren Conrad
De grootste ster van The Hills mag zichzelf tegenwoordig ook 'de vrouw van' noemen. Lauren is namelijk getrouwd met een succesvolle advocaat. Daarnaast heeft ze tal van boeken geschreven. Met haar kledinglijn gaat het nog steeds ontzettend goed. Miss Conrad leeft dus op één grote roze wolk, zelfs haar insta-account is roze gekleurd (seriously!).
 

Bron
 
Was jij ook zo'n fan van The Hills?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er is 1 reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • Lindsey

    Hahah wie had dat gedacht van heidy.... en dan Stephanie pratt jeetje, erg.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen