Waarom daten met een kleinere man best oké is

Relaties door Anniek
Iedereen gaat altijd maar door over de voordelen van daten met een lange man, maar hoe zit het met alle shorties? Bestaat er niet zoiets als 'klein maar fijn'? Dit is waarom het daten met een kleinere man best wel oké is!
 
Je hebt geen nekpijn
Halleluja, je hoeft eindelijk niet meer een driedubbele nekhernia op te lopen omdat je de hele tijd naar boven moet staren als je naar hem kijkt. En zoenen wordt ook een heel stuk comfortabeler. Waar jij je na vijf minuten zoenen al terugtrok omdat de kramp in je nek te heftig werd, is hij nu degene die moet afkloppen. Jij zou nog wel een uurtje of twee door kunnen lebberen.
 
 
Je hebt geen kuitpijn
Nog zo'n gevolg van klein vs. groot. Je hoeft niet meer op je tenen te staan om bij zijn mond te komen. In plaats daarvan kun je die beide beentjes lekker op de grond houden. Scheelt je weer wat kramp in je kuiten.
 
Hij kan de kleine lepel zijn
Misschien houd jij ervan om altijd ellebogen en knieën in je rug te krijgen, maar wij zouden die rollen af en toe graag even willen omdraaien. Dat kan als je lover een stukkie kleiner is dan jij. Kan jij eindelijk met jouw knieën in zijn rug porren. 
 
Je hebt meer ruimte in het bed
Een kleine partner betekent dat jij meer ruimte hebt om jouw armen en benen alle kanten op te gooien. Je hoeft niet opgepropt aan de rand van het bed te kleven, maar hebt de vrijheid om te bewegen. Denk eens aan de goede nachtrust die je zal krijgen!
 
Seksstandjes worden gemakkelijker
"Is de seks slechter?" Dit is een vraag die veel vrouwen met een kortere vrijer te horen krijgen. Eh, nee? De seks wordt eigenlijk alleen maar beter, want je zit precies op de goede hoogte van elkaar. Geen gehurk meer in de douchecabine, want jullie passen perfect in elkaar. Dat maakt de seks een stuk gemakkelijker en leuker!
 

Je voelt je een supermodel 
Of je nou hakken van vijf of vijftien centimeter draagt, jij voelt je altijd een supermodel als je naast je vlam loopt. Het maakt jullie niet uit dat jij wat langer bent, jullie negeren de haters en wandelen lekker verder.
 
Ben jij langer dan je lover?