Deze stadia maak je door als je een P.I.N.O. spot

Single & daten door Anniek
Het is weer weekend! Met je tijgers ga je elke kroeg in de stad af, op zoek naar alcohol, goede muziek én een P.I.N.O.! Een wat? Een Potentieel Interessant Neuk Object natuurlijk! Deze stadia maak je door als je een P.I.N.O. spot.
 
We kennen het allemaal wel: je staat in de kroeg, wijntje in je ene hand, telefoon in de andere, een beetje heen en weer te wiegen op muziek die veeeeel te hard staat. Totdat je ineens de veel te puntige elleboog van je vriendin in je zij voelt. "Kijk!" schettert ze zogenaamd fluisterend in je oor. "Daar bij de deur staat jouw toekomstige man!" 


 
Vanzelfsprekend zoom je direct in op het wezen in kwestie en ja, hij is inderdaad wel te doen. Is dit hem? De P.I.N.O. van jouw dromen? Deze stadia maak je door op het moment dat jij een P.I.N.O. spot:
 
1. Je doet een snelle scan
Je hoeft nu alleen nog maar de basis te weten natuurlijk. Heeft hij geen vlekken op zijn shirt, is zijn broek niet te laag en zijn haar niet te vet van de gel? Heeft hij geen lippenstift op zijn gezicht (want je hoeft geen afgelikte boterham) en hoeveel vrouwen staan er om hem heen? De eerste scan is om te bepalen of deze P.I.N.O. jouw aandacht überhaupt waardig is. Op het oordeel van jouw vriendinnen vertrouw je nu eenmaal niet zo snel meer na tien wijntjes.
 
2. Een grondige analyse volgt
Nu je hebt vastgesteld dat deze P.I.N.O. jouw interesse wel degelijk flink heeft gewekt, is het tijd voor de tweede scan. Deze is uiteraard grondiger dan de eerste en bestaat uit een diepteanalyse van de kleur van zijn ogen, de rechtheid van zijn tanden en de kuiltjes in zijn wangen. Je observeert hem 'onopvallend' (zo opvallend mogelijk als je kunt zijn na het praktisch inademen van alcohol) om te zien hoe hij zich gedraagt. Lacht hij veel, is hij geïnteresseerd in de vrouwen om hem heen of is het meer een telefoonverslaafde? Mentaal ga je je van tevoren opgestelde checklist af om te zien of deze P.I.N.O. aan al jouw eisen voldoet.


 
3. Je gaat in beraad met je chicks
Uiteraard moet je de mening van je vriendinnen aanhoren, want iedereen heeft wel iets te zeggen over jouw P.I.N.O. De één vindt hem iets te lang, de ander valt meer op blond en een derde zou hem net zo hard doen als jij. Maar jij hebt hem als eerste gespot, dus volgens de ongeschreven regels heb jij het meeste recht op hem. Ha, take that.
 
4. Je werpt een paar verleidelijke blikken zijn kant op
Nu er al minstens een uur voorbij is, besluit je hem langzaam in jouw web te lokken. Dit doe je door eerst een paar steelse blikken zijn kant op te werpen. Het eerste oogcontact is natuurlijk het belangrijkst en je wil hem niet direct vol aanstaren. Daarom bouw je het langzaam op. 
 
5. Jullie dansen langzaam dichterbij
Onder het mom van 'bij de deur is het koeler' schuifelen jullie rustig zijn kant op. Jij staat natuurlijk met je rug naar hem toe, zodat het net lijkt alsof je niet door hebt dat je dichterbij komt. Jouw vriendinnen porren elkaar ondertussen enthousiast in de zij, want als er een P.I.N.O. in het spel is, is de avond ineens tien keer leuker.


 
6. Je stoot 'per ongeluk' tegen hem aan
Oh nee, oeps, sorry. Je had hem écht niet gezien. Je fladdert een paar keer met je wimpers en lacht verontschuldigend naar hem. Nu je zo dichtbij bent dat je de stoppels op zijn kin kan tellen doe je ook nog een snelle, derde scan. Ja, dit object is van jou vanavond!
 
7. Je knoopt een praatje met hem aan
Jouw vriendinnen gaan op de achtergrond los als een stelletje hitsige apen, zo hard staan ze te giechelen en met hun wenkbrauwen te wiebelen. Maar jij blijft cool en praat met hem. Gewoon lekker casual: hoe hij heet, waar hij woont, of hij zin heeft in seks? Hè, wat? Zei je dat nou hardop? Jemig, wat brutaal van je...
 
8. Je gaat met hem mee naar huis
Mission accomplished. 
 
Hoe ga jij te werk als je een P.I.N.O. spot?