Boekentip: Het geheim van mijn man

Media door Redactie Ze.nl
Stel je voor dat je man een brief met daarin zijn diepste geheim aan je heeft geschreven, die je pas mag openen als hij is overleden. En stel dat je deze brief vindt terwijl hij nog leeft... Het overkomt Cecilia Fitzpatrick.
 
We love books! Ze kunnen ons niet dik en juicy genoeg zijn. Speciaal voor jou hebben we een steengoede boekentip: Het geheim van mijn man. Een chicklit geschreven door Liane Moriarty over geheimen en wat er gebeurt als ze (te vroeg) uitkomen. 


Omschrijving
Cecilia Fitzpatrick is een succesvolle zakenvrouw, een toegewijde echtgenote en een liefdevolle moeder. Het leven lacht haar toe, totdat ze een brief vindt die haar man aan haar heeft geschreven. Op de brief staat dat ze hem pas mag lezen als haar man is overleden, maar wie houdt zich daar nou echt aan? Cecilia in ieder geval niet! Wat ze vervolgens leest verandert haar leven. Benieuwd geworden naar het boek? Hieronder kun je alvast een klein stukje lezen.

Het kwam allemaal door de Berlijnse Muur. Zonder de Berlijnse Muur zou Cecilia die brief nooit hebben gevonden, en had ze zich niet aan de keukentafel hoeven inhouden om hem open te scheuren. De envelop was grijs, bedolven onder een dun laagje stof. De woorden op de voorkant waren geschreven met een krasserige blauwe pen, in een handschrift dat ze even goed kende als dat van haarzelf. Ze draaide hem om.
Hij was dichtgeplakt met een vergeeld stukje plakband. Wanneer was hij geschreven? Hij voelde oud aan, alsof hij jaren geleden geschreven was, maar of dat waar was kon ze op geen enkele manier bewijzen. Ze zou hem niet openmaken. Het was volkomen duidelijk dat ze hem niet zou openmaken. Ze kende niemand die zo vastberaden was als zij en ze had al besloten om de brief niet open te maken, ze hoefde er dus niet meer over na te denken. Hoewel, als ze hem nu eens wel openmaakte, hoe erg zou dat dan eigenlijk zijn? 

 
 
Pageturner
Wij zien het al helemaal voor ons: op de bank met dit boek, een kop thee en een dekentje. Stukje chocolade erbij, gordijnen dicht en een haardvuur aan. Ideaal! Deze pageturner wil je zeker niet missen. Het geheim van mijn man van Liane Moriarty is een boek dat je móét hebben!
 
Zou jij dit boek willen lezen?