23 wist-je-dat-jes over zijden kussenslopen (+ WIN!)

Beauty door Redactie Ze.nl

Wist je dat zijden kussenslopen veel beter voor je zijn dan ‘gewone’ katoenen kussenslopen? Zowel voor je haar als voor je huid. En ze líggen lekker. Het allerbeste nieuws: je kunt een Silk Heaven puur zijden kussensloop winnen!

Bij Ze.nl geven we 100% zijden kussenslopen van Silk Heaven weg. Je kunt winnen: 3x zijden kussensloop Deluxe t.w.v. € 45,95 en  3x zijden kussensloop standaard t.w.v. € 34,95. Waarom zijn zijden kussenslopen goed voor je? Wij sommen 23 wist-je-dat-jes over zijden kussenslopen voor je op. Want wist je dat zijden kussenslopen zijn goed voor je omdat ze…


1. Gebroken haar voorkomen?

2. Veel meer glans aan je haar geven?

3. Een droge huid voorkomen?

4. Jou nooit meer laten ontwaken met zo'n vreselijk plooi in je gezicht?

5. Aminozuren (eiwitten) bevatten waardoor ze de huid en haren hydrateren?

6. Het haar gladder maken?

7. Gespleten haarpunten voorkomen?

8. Helpen tegen gezichtsrimpels?

9. Transparantie voorkomen?

10. Haarverlies voorkomen?

 

11. Niet hetzelfde zijn als satijnen kussenslopen? Satijn is namelijk een bepaalde manier van weven waardoor er een gladde, soepele stof ontstaat. Het is dus geen materiaalsoort. Satijn kan bijvoorbeeld ook gemaakt zijn van katoen of polyester. In het waslabel kun je vinden om welk materiaal het gaat. Silk Heaven zijden kussenslopen zijn gemaakt van 100% pure zijde.

12. Worden aangeraden door dermatologen en cosmetisch chirurgen?

13. Een trauma in je aan je huid kan voorkomen? Want New Yorkse dermatoloog Dennis Gross zegt hierover: “Steeds weer je gezicht op een hoofdkussen drukken, veroorzaakt trauma aan de huid. Na verloop van langere tijd kan dit 'trauma', verergerd door wrijving met een katoenen kussensloop, blijvende rimpels veroorzaken wanneer het collageen afbreekt.”

14. Een helende werking hebben op zowel huid en haar?

15. Een antioxiderende werking hebben? Lees: anti-aging!


16. Zijde bevatten die ook wordt gebruikt in een breed scala aan cosmetica en
medische producten.

17. Alleen alle voordelen hebben met alleen 100% zijde?

18. Wetenschappelijk bewijs hebben opgestreken om het bovenstaande te
verdedigen?

19. Hun eigenschappen na het wassen ook behouden?

20. Door jou te winnen zijn? Jij kunt namelijk een zijden kussenlopen van Slik Heaven winnen. Bij Ze.nl geven we namelijk drie zijden kussenslopen Deluxe ter waarde van € 45,95 en drie zijden kussensloop standaard ter waarde van € 34,95 weg.

21. Door 90% van de deelnemers uit het consumentenonderzoek uit 2015 een zijden kussen van Silk Heaven (voorheen Silk Avenue) aanraadt aan haar vriendinnen? Dan moeten ze wel echt like heaven zijn!

22. Een ideaal kerstcadeau voor vrouwen zijn? Elke vrouw wordt toch blij van een gladde huid en gladde haren? Dus elke vrouw wordt blij van een Silk Heaven 100% zijden kussensloop.

23. Gebruikers dit erover zeggen:
“Ik raad het aan vrienden en vriendinnen aan, omdat mijn haar sinds ik op zijde slaap prachtig zit en m'n huid geen rode plekken meer heeft en dat ik beduidend minder rimpels heb.”
“Ik merk dat m'n haar en m'n gezichtshuid in betere conditie zijn. Daarnaast ligt het heerlijk zacht en is het verkoelend in de zomer, en verwarmend in de winter.”
“Als gevoelsmens is het sensatie van de zachte en koele zijde tegen mijn huid zooo zalig dat ik die nooit meer wil missen. Ik gun mezelf deze (trouwens zeer betaalbare) luxe en slaap nooit meer op wat anders! Nam het zelfs mee op vakantie.”
“Omdat echte 100% zijde gewoon geweldig is. Het ziet er mooi uit, licht lekker; koel en zacht. En vooral het is goed voor je huid en haar, Ik bedoel wat wil je nog meer toch? En het enigste wat je hoeft te doen is erop te slapen en fijn slaapt het.”

WIN
Wil jij ook zo'n kussensloop? Op zijdendekbed.nl kun je er eentje bemachtigen! Maar... je kunt ook meedoen aan de winactie! Het enige dat je hoeft te doen is ons volgen op Instagram, onze Facebook en die van Zijden Dekbed liken en klikken op de 'meedoen-button' hieronder. (Let op: de 'meedoen-button' is alleen zichtbaar als je bent ingelogd op de desktopversie van de site.)

Waarom ben jij 100% toe aan een 100% zijden kussensloop van Silk Heaven?