Optimale huidverzorging in de winter met bodyolie

Lichaam door Redactie Ze.nl

Bodylotion, bodymilk, bodygel, bodyolie... Tegenwoordig bestaan er duizend verschillende soorten smeerseltjes voor je lichaam. Maar in de winter wil je iets dat je huid nóg beter verzorgt. Kies dan voor een lekkere bodyolie!
 
In de winter smeer je je helemaal suf met dikke crèmes en verzorgende lotions. Je moet dat droge huidje van je immers goed verzorgen en beschermen, want die gure wind doet je niet veel goeds. Om je huid optimaal te hydrateren en onderhouden, ga je voor een goede bodyolie! 
 
 
Bodyolie
Natuurlijk zijn alle zalfjes welkom in de winter, maar je gaat uiteraard voor het product dat het beste bij jouw huid past. Een bodyolie is een product dat echt de moeite waard is om eens te proberen tijdens de koude wintermaanden. Een bodyolie is lekker veelzijdig: zo kun je het goedje op je huid smeren voor een beschermend laagje, geurt het heerlijk en is het een goede oppepper als je een slecht humeur hebt.
 
Bodyolie is niet alleen een winterproduct, maar kan ook in de zomermaanden worden gebruikt. Het werkt namelijk prima als aftersun en houdt je huid langer bruin. Ook kun je het goedje gebruiken als massageolie voor een ontspannen avond samen met je lover. Een ander voordeel van bodyolie is dat er vaak natuurlijke ingrediënten worden gebruikt. Oliën kunnen je huid voeden om zo beter bestand te zijn tegen de elementen. Dat wil je zeker in de winter hebben!
 

Dove Derma Spa Goodness3 Body Oil ruikt heerlijk en smeert gemakkelijk uit.

De Body Oil geeft een stralende, verzorgde uitstraling.
 
Dove Derma Spa Goodness3 Body Oil
Als je nog op zoek bent naar een fijne bodyolie, hebben wij een goede tip voor je: Dove Derma Spa Goodness3 Body Oil. Deze bodyolie is verrijkt met Cell-Moisturisers, hydraterende bestanddelen en olie van natuurlijke zaden. Je kunt het 's ochtends en/of 's avonds na het baden of douchen aanbrengen op je huid. De olie trekt snel in je huid, dus je kunt meteen je kerstjurkje aantrekken. Dankzij de subtiele shimmer is het zeker ideaal om aan te brengen tijdens de feestdagen. Zo is je huid stralend én verzorgd!

Smeer jij al met een bodyolie?