Dingen die we stiekem associëren met een piemel

Intiem door Redactie Ze.nl


We roepen wel altijd dat mannen veel vaker aan seks denken dan wij. Stiekemerds dat we zijn, want wij denken er minstens zo vaak aan. Wij vrouwen hebben best wel een dirty mind. Deze dingen associëren wij bijvoorbeeld altijd met piemels.  

Als we een euro zouden krijgen voor elke keer dat we het over seks zouden hebben, zouden we nu allang op de Bahama’s vertoeven met een cocktailparapluutje in onze Pina Colada. We denken veel vaker aan seks dan we toegeven (of zelf überhaupt beseffen). Wanneer we bijvoorbeeld genieten van een langvormig broodje. We denken dan niet alleen aan het broodje dat onze smaakpapillen streelt, maar ook aan dat wat tussen de benen van de man bungelt. Dirty, dirty. Ook deze dingen koppelen we aan zijn snikkel.

 


 


Hotdog
Een enorm cliché. Zodra we een hotdog zien denken we niet per se aan zijn pielemans. Maar wel zodra we op het punt staan om onze tanden in het goddelijke broodje te zetten. Vooral als je een hap neemt waarbij de saus er aan de onderkant uitsijpelt kunnen we aan niets anders denken dan euh… nou ja, je weet wel.

Komkommer

Weer zo één: komkommer. Het is recht, maar buigt toch een beetje af en het is hard. Heel hard. Hoe kunnen we dan niet aan een piemel denken? Om nog maar te zwijgen over het plasticje dat er omheen zit. Zeker wanneer je die eraf moet halen lijkt het net alsof je de komkommer aan het aftrekken bent. Viezerikjes.

Cactus

Hoewel we er niet aan moeten denken dat een stekelige plant bij ons naar binnen gaat, is een cactus nog best wel penisvormig. We kunnen het niet helpen, we moeten er gewoon aan denken. Sommige cactussen hebben ook zo’n donslaagje. Waar we dan aan denken, kun je ook wel raden.

Worst

Zo’n lekker braadworstje van de grill doet ons ook vaak denken aan zijn lolly (een lolly zelf trouwens ook). Deze kun je ons niet kwalijk nemen! Moet hij maar niet meer zeggen of je zijn worst wilt proeven.

 

 



IJsjes
Oké, de meeste ijsjes hebben nu niet bepaald een penisvorm, de Calippo uitgezonderd (en anders heeft je sekstijger een wel heel vreemde toeter). Toch moeten we er wel vaak aan denken. Vooral als we aan het desbetreffende ijsje likken. Waar we ons dan vaak zorgen om maken, is dat mannetjes om ons heen aan het fantaseren zijn dat jij straks aan z’n slurf zuigt.

Zuurstokken

Gewoon, omdat je er ook aan kunt zuigen.

IKEA-potloodje

Waarom we aan een piemel moeten denken als we een IKEA-pootloodje zien? Omdat dit het voorwerp is waar we altijd over grappen als we denken aan het geslachtsdeel van irritante collega Freek. Of wanneer we de bratwurst van die ene onenightstand omschrijven die toch echt een stuk kleiner was dan je had gehoopt.

 

 


Watersnake
Inderdaad. Dat ding waar je jonge nichtje mee speelt en waar jij vroeger ook zoet mee was. Wanneer je dat ding door je hand laat glijden, ben je gewoon precies, wij herhalen precies, dezelfde beweging aan het maken als wanneer je je vriend aan het plezieren bent. Je moet er gewoon aan denken als je ’t vasthoudt!
 
Banaan
Weer eten: de banaan. Ook hierbij moeten we denken aan zijn pielemans. Net als de komkommer loopt hij een beetje krom en hij komt nog eens dichter in de buurt van het formaat. Een echte replica willen we het niet noemen, maar toch denken we altijd aan zijn zaakje wanneer we een banaan eten. Ze zeggen natuurlijk niet voor niets dat je iemand niet moet aankijken wanneer je een banaan aan het eten bent.

Welke dingen associeer jij altijd met een piemel?