Bestel nu de Girlscene Box voor de feestdagen!

Fashion door Redactie Ze.nl
Zit je met de handen in het haar omdat je gewoon niet weet wat je je vriendin cadeau moet geven die alles al lijkt te hebben? Of heb je helaas geen geldboom in de tuin staan? Schaf dan deze fijne budgetproof Girlscene Box aan!

Een cadeau geven aan een vriendin die zelf niet eens weet wat ze wil, is dé cadeau challenge van december. Om het jou stukken makkelijker te maken, lanceert ons zusje Girlscene dit jaar de Girlscene Box!


Het feestdagencadeau

Deze limited edition box zit boordevol beauty goodies en scherpe kortingsbonnen. Hét cadeau om te geven wanneer je voor Sinterklaas of de Kerstman speelt en ook nog eens op je centen moet letten. Ook voor de luierikken onder ons, biedt het de oplossing, want je hoeft er niet eens voor naar de winkel te rennen. Je kunt ‘m gewoon online bestellen. Wacht hier alleen niet te lang mee, want deze limited edition boxen gaan supersnel.

In de box vind je de leukste en mooiste beautyproducten en kortingsbonnen, maar wat er precies inzit is een verrassing! We kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar de inhoud, dus we geven je een paar hints:
-           De box heeft een waarde van minimaal €250!
-           Jij betaalt maar €10!
-           Er zitten minimaal 4 beautyproducten in de box
-           En meerdere kortingsbonnen
-           Elke box is one of a kind en heeft een unieke inhoud die verschilt per box
-           Je moet er snel bij zijn
-           Zolang de voorraad strekt... OP = OP!  

Bestel nu hier de Girlscene box en verras jouw vriendinnen met de feestdagen! Als je de box voor donderdag bestelt, heb je hem voor pakjesavond nog in huis.

Voor wie ga jij deze box scoren?