Een jurk van Yolanthe hebben? Dat kan!

Lifestyle door Redactie Ze.nl
Heb jij je altijd al willen kleden als Yolanthe Sneijder Cabau? Dan is dit je kans! Veilingwebsite Blue.nl veilt een gedeelte van haar garderobe voor een prikkie! En het beste is dat je hiermee het goede doel 'Free a Girl' steunt!
 
Yolanthe ziet er altijd stunning uit, alsof ze rechtstreeks van een filmset komt afgelopen. Wij kwijlen hier op de redactie in ieder geval weg als we foto's van haar voorbij zien komen (zei iemand flawless?). Zeker haar garderobe doet niet onder voor die van de grote Hollywoodsterren. Wist je dat jij nu de unieke kans hebt om voor een schijntje van de originele prijs haar kleding te scoren?
 
 
Free a Girl
De veilingwebsite Blue.nl gaat kleding en accessoires van Yolanthe veilen. De opbrengst gaat naar de noodhulporganisatie Free a Girl, een organisatie waar Yolanthe medeoprichter van is. Free a Girl zet zich in om jonge meisjes te bevrijden uit de gedwongen prostitutie, ze te helpen bij het verwerken van hun trauma's en samen met hen aan een mooie toekomst te bouwen. Daar wil je toch aan bijdragen?
 
Op de veiling kun je onder andere blouses, jeans, galajurken en jasjes vinden. Maar ook accessoires als sieraden, tassen en sjaals worden geveild. Yolanthe herself heeft de items gecombineerd om sets te creëren waar je op kunt bieden. Zo kun jij op en top als lookalike verschijnen. Zo heb je bijvoorbeeld een designer blazer van bijna 2000 euro voor een schamele 200 euro! Dat is een serieuze korting!
 
 
Gelukkig
Als de blazer of sommige jurken iets minder in je budget vallen, kun je ook altijd nog gaan voor één van de andere 1000 items die worden geveild. Wat dacht je van een beige jumpsuit voor maar 50 euro of zilveren schoentjes voor een tientje? Dat zijn prijzen waar je gelukkig van wordt, nietwaar? 
 
Dus trek je portemonnee en steun het goede doel! En stuur ons een kiekje als je een leuk kledingstuk hebt gescoord, want wij zijn erg benieuwd naar hoe jij een kledingstuk van Yolanthe rockt!

Steun jij Free a Girl?