Oops! Blauw gesmurft door een H&M-trui

Mode & trends door Mariëlle
Shopping is the best medicine. In de meeste gevallen dan. Alleen niet als je Renske Evers heet en net een spiksplinternieuwe blauwe trui bij de H&M hebt gekocht. Want dan kom je onder de douche ineens achter de nadelen van de trui.

Welkom in Smurfenland, welkom Renske Evers! De arme meid was dolblij met haar nieuwe, blauwe coltrui. Totdat ze onder de douche stapje en erachter kwam dat het er allemaal niet zo rooskleurig, maar blauwkleurig uitzag.


De nieuw blauwe coltrui van Renske Evers gaf hartstikke af. Haar hele bovenlichaam kleurde knalblauw. Via Facebook stuurde ze H&M een klacht: "HOI. Ik heb afgelopen week een fantastisch blauw coltrui gekocht en hem vandaag heel fanatiek aan gedaan. Hele dag is er niks loos, fijne trui, heerlijk warm, heel mooi, renske blij. Eenmaal net onder de douche aangekomen blijkt het toch iets minder fijn dan gedacht WANT MIJN HELE LICHAAM IS BLAUW. En met blauw bedoel ik ook echt blauw fucking blauw-blauw. Niet lichtblauw, gewoon knal-neon, smurfblauw. In ieder geval mijn bovenlichaam. Nu is de voorkant aardig goed gelukt qua schoonmaak maar gezien ik nog steeds aardig alleen in het leven der single's sta heb ik ook niet echt een idee hoe ik dit ga oplossen. En het gaat er niet af. Dit is helemaal kut dus. Erg chill. Ben boos. gr" (De typ- en spel- en taalfouten zijn rechtstreeks overgenomen uit het originele bericht.)


H&M weet wel wat ze moeten doen met deze klacht, die op Facebook meer dan 8.000 like kreeg, en reageerde hilarisch: "Hi Renske, oei, wat erg dat de coltrui heeft afgegeven en je helemaal blauw gesmurft bent! Dit is absoluut niet de kwaliteit die wij willen leveren. Heb je misschien een artikelnummer van de trui? Wij zullen een melding maken dat een vloek van Gargamel op de trui berust. Je mag hem natuurlijk kosteloos met retourcode 4 naar ons retour sturen. Heb je de retourbon nog? Zo niet, laat het ons even weten via cssocialmedia.nl@hm.com. Wij sturen je dan een blanco bon. Groetjes, H&M"

Jakkes, hoe zou jij reageren als het jou zou overkomen?