Win de zachtste Valentijnskus

Single & daten door Redactie Ze.nl
Valentijnsdag, de dag van de liefde en de dag waarin tongen centraal staat. Tong om tong, mond op mond, kin op kin. Kin op kin? Echt niet! Dat prikt met al die baarden van tegenwoordig. Win daarom een scheerapparaat voor hem.

Grrr, mrauw! Met je rood gelakte nagels kroel je door de baard van je minnaar. Met je vingers grijp je zijn kinharen. Je greep wordt steeds krachtiger. Met je vingers om zijn haartjes geslingers trek je zijn gezicht dichter bij het jouwe. Speels bijt je zachtjes op zijn lip. Je kust hem. Steeds heftiger. Jullie tongen raken in elkaar verstrengeld... ANTICLIMAX. Wat prikt die baard! Jeetjemina. Had hij zich niet even kunnen scheren ofzo?! Hij had toch kunnen nagaan dat jullie verhaal een romantisch staartje zou krijgen? Zijn wangen hoeven heus niet helemaal kaal, maar iets minder kriebelig is enorm welkom. Dat kust een stuk lekkerder. Gelukkig is daar de Braun Series 3!


De Braun Series 3 beschikt over de nieuwe MicroComb technologie die meer haartjes vangt en geleidt in de scheerelementen, zodat het scheren supersnel gaat. Daarnaast wint de Braun Series 3 zelfs de strijd van het 3-dagen baardje van je vriend. En het allerbelangrijkste, hij is ook nog eens superlief voor zijn huid!


Om deze bummer te voorkomen mogen we drie Braun Series 3 scheerapparaten weggeven die jij, puur uit eigen belang, wilt winnen. Je hoeft alleen maar op de win-button te klikken. Kat in het bakkie dus.

Wiens baard mag van jou wat korter gewiekt worden?