Dingen die vrouwen doen wanneer ze wéten dat ze gaan seksen

Intiem door Sabine


Wij vrouwen zijn hele fijne wezens en vaak kunnen we aan onze niet-zichtbare snorharen voelen dat er seks aan zit te komen. Maar we storten ons natuurlijk niet zomaar op onze lover. Daar gaat een heus proces aan vooraf!

Het vooruitzicht op seks doet onze hoofden soms flink op hol slaan. Hoe zenuwachtig we er ook van kunnen worden, we houden het hoofd gelukkig nog wel cool genoeg om deze voorbereidingen te treffen. Deze dingen doen we wanneer we weten dat we van bil gaan.

Douchen

Als er één seksafknapper is, is dat wel een stinkend lichaam. Niemand zit te wachten op de geur van rotte vis en zweet, dus het lichaam wordt grondig afgespoeld onder de douche. Douchegelletje erbij en je ruikt ook nog eens naar bloemetjes. Niet dat je dan daarna niet meer met parfum in het rond spuit, maar toch. Je wilt gewoon heel graag lekker ruiken.

 

 


Vloerkleed en gordijnen matchen
Vaak letten we niet echt op wanneer we een schone onderbroek en beha uit onze lingeriela vissen. Als het maar schoon is. Hoewel… beha’s willen we nog weleens langer dragen dan we eigenlijk verantwoord vinden, maar dat even terzijde. Wanneer we weten dat we vanavond in actie komen, if you know what we mean, vinden we het toch wel leuk om een beha te dragen dat bij onze onderbroek past. Wel zo sexy.
 
Scheren
Hoewel we tijdens elke douchebeurt vaak wel een scheermes over de te behandelende plek halen, doen we dit extra zorgvuldig wanneer we weten dat we waarschijnlijk het bed zullen delen met een sexy muchacho.

Bed verschonen

We trekken snel de lakens eraf wanneer de laatste verschoonbeurt toch wel weer een aantal weken geleden had plaatsgevonden. Je bed verschonen is nooit leuk, maar je bezwaard voelen wanneer hij die zwarte mascaravlek ziet omdat je laatst geen zin had om je make-up eraf te halen, is nu ook niet bepaald charmant. Snel een fris dekbedje erop en je bed is ready for action.

 

 

 

 


Voorbehoedsmiddelen in het nachtkastje
Eerlijk is eerlijk, wanneer we met vriendlief in de kroonluchters willen hangen, treffen we niet eens altijd al deze voorbereidingen. Wanneer het een nieuwe bedpartner betreft, willen we natuurlijk dat alles van het leien dakje gaat. Dus we zorgen ervoor dat de condooms voor het grijpen liggen. Het nachtkastje is hiervoor de ideale plek.

Tanden poetsen

Als we er tijd voor hebben, zullen we absoluut even snel een tandenborsteltje door ons straatje halen. Zoenen met een stinkadem is nu niet per se het romantische voorspel dat wij voor ogen hebben. En vast ook niet waarop onze sekspartner had gehoopt.

Welke voorbereidingen tref jij altijd?