Seks & relaties / Seks
Seks

De beste sexy time plekjes tijdens de kou

Vrieskouen fonkelende lampjes. Zoveel leuke, knusse en warme plekjes voor sexy time! Intens knus voor de openhaard of spanning en sensatie in een hot tub? Wij hebben de beste plekjes voor seks even voor je onder de loep genomen.
 
In maart speelt kou uiteraard nog een zeer grote rol. Maar zelfs met -80 blijven er nog talloze fijne sexy time plekjes over. Met die kou wordt het alleen maar gezelliger en knusser, geloof ons maar. Read and learn!

 

1. Voor de open haard
Even serieus, hoe romantisch! De liefde bedrijven voor een warme, knisperende openhaard is toch echt wel de allerbeste winterplek.
 
2. In bad
Buiten is het -80, inclusief sneeuw. Alles erop en eraan. Hoe heerlijk is het dan om een heet bad vol te laten lopen, lekker veel schuim erbij te doen en rampetampen maar!
 
3. Puur natuur
Van jou met je allermooiste lingeriesetje wordt hij vanzelf warm. Daar is geen verwarming, heet bad of open haard voor nodig!

4. Paradise
Wij zijn van mening dat overwinteren op een warm eiland toch altijd nog wel de beste optie is om de liefde te bedrijven. Op het strand, onder een palmboom met een cocktail ernaast. Fantastisch!
 
5. Auto
Zo’n Titanic scenario met beslagen ramen en handafdrukken die er tegenaan geplakt zijn. Een perfecte plek voor sexy time in de winter, dat garanderen wij jou!
 
6. Oostenrijks blokhutje in de sneeuw
Een Oostenrijks blokhutje, middenin het bos, middenin de sneeuw. Alle kacheltjes aan, vier dekens op elkaar en gaan met die banaan (letterlijk en figuurlijk)!


7. Hot tub
Terwijl het vriest, is het onder water in de hot tub heerlijk warm. Een perfecte plek om de liefde te bedrijven met z’n tweetjes. Pas wel op dat je niet boven het water uitkomt. Brrrr…
 
8. Sauna
Good things come to those who sweat. Lekker zweten met z’n tweetjes. Meer woorden hoeven we hier niet aan toe te voegen, toch?
 
9. Openbare toilet
Een avondje stappen om vervolgens elkaar de wc in te trekken en alle hoeken van de wc te laten zien. Spannend en lekker warm. Gewoon een keertje doen!
 
Weet jij nog leuke sexy time plekjes die niet mogen ontbreken?