Waarom daten met een kleine vrouw geweldig is

Single & daten door Sabine
Zelf zijn we niet altijd even blij met de lengte van ons. Maar gelukkig is er iemand die wel blij is met onze lengte: de man. Hij vindt het alleen maar fijn dat onze benen niet rijken tot de hemel. Een kleine vrouw is absoluut date material!

 
Zelf vervloeken we onze lengte weleens, met name wanneer je iets uit het bovenste keukenkastje moet trekken. Maar de mannen daarentegen zijn wel gecharmeerd van kleine ladies. Een kleine dame daten is namelijk fantastisch!

Ze is de perfecte kleine lepel

Spooning in bed is een van de fijnste dingen om te doen wanneer je een relatie hebt. Maar wanneer je allebei lang bent, ligt het toch vaak net wat minder lekker. Wanneer je een kleine vrouw date, is zij de perfecte kleine lepel. Slaap lekker!



Ze kan altijd hakken dragen

Welke man vindt het nu fijn dat zijn vriendin boven hem uittorent? Wij zijn ze nog niet tegengekomen hoor. Een kleine vrouw zal haar hoofd gelukkig nooit hoeven te breken over de vraag: hakken of geen hakken. Ze kan ze gerust aandoen zonder een kop boven haar lover uit te steken.

Zijn overhemden staan subliem

Mannen worden helemaal wild wanneer een vrouw zijn overhemd draagt na een zinderende nacht. Maar hoe charming is het wanneer haar doos nog wel zichtbaar is wanneer ze in zijn overhemd in de keuken verschijnt? Not so much. Kleine vrouwen kennen dit dilemma gelukkig niet. Man, ze kunnen zijn bovenstuk als jurk aandoen!
 
Knuffel
Weleens met een kleine chick geknuffeld? Dat zijn de beste knuffels! Geen hoofden die kunnen botsen wanneer jullie allebei dezelfde kant ophangen voor een knuffel. Nee, ze legt gewoon haar hoofd tegen zijn borst en de vent kan op zijn beurt zijn hoofd op haar hoofd laten rusten. Meer heb je niet nodig voor een fijne knuffel.
 


Schattig

Kleine dames zien er gewoon altijd schattig(er) uit! Wanneer ze een trui aantrekt zijn de mouwen al snel te lang en ja, dat ziet er gewoon heel erg schattig uit! Bovendien is het toch gewoon heel aandoenlijk wanneer iemand een stuk kleiner is!
 
Arm over haar schouder slaan
Hand in hand over straat lopen heeft ook z’n charme. Maar soms is het ook fijn om gearmd te lopen. Wanneer hij een petite dametje aan de haak heeft geslagen, kan hij heel makkelijk zijn arm om haar schouder slaan zonder dat het er heel bizar uitziet.

Hij voelt zich lekker mannelijk

Hij kan de grote stoere beer uithangen. De man die haar beschermt. Niet dat kleine dames dat per se nodig hebben. Maar zo kan het op het eerste gezicht lijken. Hij voelt zich alleen maar mannelijker bij het idee dat hij zijn prinses moet beschermen. Ach, kleine ladies maken daar soms gulzig misbruik van.



Jonger

Welke vent voelt zich nu niet trots wanneer hij een complimentje van z’n maten krijgt over z’n jongere chickie? Een kleine dame hoeft niet eens veel jonger ze zijn, maar vaak ziet ze er toch wel jonger uit dan ze echt is. Hoewel ze misschien nog wel een tijdje haar ID-kaart moet trekken wanneer jullie een flesje wijn willen kopen, zal ze er op haar 40ste uitzien als 35!

Zit er veel lengteverschil tussen jou en je vriend?