Hier fantaseert meer dan de helft van de vrouwen stiekem over!

Relaties door Kim

Er zijn heel wat dingen waar vrouwen over fantaseren. Nieuwe schoenen, een reisje naar de Bahama’s en ook chocolade slaan we niet af. Maar er is één ding waar verbazingwekkend veel vrouwen stiekem over fantaseren...

Sommige mensen fantaseren over seks, anderen over hun ex. Maar uit onderzoek is gebleken dat 53 procent van de vrouwen fantaseert over het uitmaken van haar relatie! Verklaart wel waarom het initiatief voor een scheiding in 63 procent van de gevallen bij de vrouw ligt…
 


Het onderzoek ging oorspronkelijk over de onderwerpen van discussies bij stelletjes en hoe vaak ze ruzie hebben. Maar tijdens het onderzoek kwamen onderzoekers interessante feiten tegen. Waaronder de stiekeme fantasie van vrouwen: het uitmaken van de relatie.
 
Gelukkig samen?
Dit betekent niet gelijk dat mannen gelukkiger zijn in de liefde, alleen dat vrouwen sneller in staat zijn om er iets aan te doen wanneer de relatie aftakelt. Dit komt door de manier waarop mannen en vrouwen in elkaar zitten.

Mannen zorgen ervoor dat hun persoonlijke problemen niet gelijk de relatie beïnvloeden. Vrouwen evalueren van tijd tot tijd de ups en downs in de relatie. Mannen doen enorm hun best om problemen en relaties gescheiden te houden, vrouwen doen juist het tegenovergestelde. Hier ligt vaak het probleem en het discussiepunt bij mannen en vrouwen.

 
Fantasieën
Daar komen de fantasieën ook weg! Vrouwen beelden zich in welke problemen zich zouden oplossen wanneer ze de relatie zouden verbreken. Dit betekent natuurlijk niet gelijk dat ze de relatie ook stopzetten! In sommige gevallen maakt het de relatie juist waardevoller, wetende dat problemen in verband staan met de relatie of juist niet. 
 
Discussiepunten
Het onderzoek bewijst dat bijna alle mannen er alles aan zullen doen om hun partner gelukkig te maken in de relatie, ook al werkt het niet. How sweet!? Het advies is daarom ook om tijdens discussies alle twee duidelijk te zeggen wat niet goed gaat. Dit is heel belangrijk, vooral voor de man, zo kunnen jullie werken aan jullie problemen. 
 
Waar fantaseer jij over?