Zo sta je altijd perfect op de foto

Vrije tijd door Sascha
Foto’s van Blake Lively of Beyoncé zijn uiterst jaloersmakend. Maar de reden dat zij altijd zo mooi op de foto staan, ligt niet alleen aan het feit dat het sowieso al beauty’s van zichzelf zijn. Daar zijn allerlei handige trucjes voor. Strike a pose!

 
Een simpele hand in je zij of een lach met niet alleen je mond maar ook je ogen, doet al wonderen voor het maken van de perfecte foto. En zo zijn er nog veel meer trucjes, die wij snel aan jou zullen verklappen. Enjoy en maak er zeker gebruik van!


Hand in je zij

Geloof ons, deze pose doet wonderen! Niet alleen zie je er zelfverzekerder uit, ook accentueer je op deze manier je taille en lijk je dus slanker. Twee vliegen in één klap! Of nee, drie vliegen in één klap. Je armen lijken op deze manier namelijk ook nog eens slanker.


Over de schouder

Zwoel over je schouder heen kijken voor een nonchalante ‘oh ik wist niet dat je een foto zou maken’-blik. Nonchalant willen we op een foto zijn, te geposeerd juist absoluut niet.


Hoofd schuin

Om de contouren van je gezicht te accentueren, houd je je hoofd een tikkeltje schuin. Dit geeft een mooi effect en gegarandeerd dat jij goed op de foto staat!


Vermijd frontaal

Zorg dat je niet recht van voren gefotografeerd wordt, dus houd je schouders een beetje schuin naar voren en draai je hoofd een klein beetje weg van de lens. Dit maakt het allemaal een stukje minder hoekig.

Beentjes gekruist

Gewoon een gouden tip die iedereen kan beamen: kruis je benen en je lijkt slanker! Op deze manier komt er geen einde aan die mooie benen van jou.


Vermijd een onderkin

Doe je kin een tikkeltje omhoog om een driedubbele onderkin te voorkomen. Dat is natuurlijk alles behalve flatteus op een foto.


Smize!

Wie kent het concept niet: smize! Niet alleen lachen met je mond, maar ook met je eyes. Dus een grote glimlach niet jouw ding? Je kunt het altijd nog proberen met je ogen.


Rechtop

Onderuitgezakt staan is nooit mooi, ook niet op een foto. Sta dus altijd mooi rechtop, billen naar achter, borst naar voren en shinen maar!


Heb jij wat aan deze zo-sta-je-perfect-op-de-foto tips?