Deze dingen overkomen alleen onhandige vrouwen tijdens het daten

Vrije tijd door Sascha

Rode wijn, uiteten gaan of een eerste kus zijn drie ingrediënten van een date die een niet-onhandig persoon aan zou gaan. Een extreem onhandige vrouw vermijdt deze drie dingen liever op een date. Geen awkwardness please!

Onhandige Harry’s hebben nou eenmaal hun eigen voorkeur voor een date om zo ongemakkelijke situaties te voorkomen. Dat is dan wel weer heel handig bedacht van deze onhandige dames. De volgende dingen vermijden klungelige ladies het liefst op een date.


Rode wijn

Rode wijn is geen goed idee om te bestellen op een date. Het maakt niet uit of je een wit of zwart shirtje aanhebt, vlekken komen er toch wel op. Of je überhaupt toekomt aan een slok voordat je glas op de grond ligt, is ook nog maar de vraag.

Geen eetdate

Een voorstel voor een eetdate wordt door onhandige vrouwen as soon as possible afgeslagen. De kans dat jouw gerecht ergens anders eindigt dan in je mond is zeer groot. En dan hebben we het nog niet eens over al dat geknoei op je nieuwe jurkje gehad.

Duwen of trekken

Met koeienletters staat op de deur geschreven dat je moet trekken of duwen voordat de deur opengaat, maar iedere keer gaat het weer fout. Dus: laat hem maar even voorgaan om dit onhandige tafereel te voorkomen.


Signalen

Flirtsignalen worden niet opgevangen. Hij kan nog zo zijn best doen, maar al die hints en signalen worden niet gezien. Hoe hard onhandige vrouwen ook hun best doen.

First kiss
Vaak zijn ze te bang voor een eerste kus, dus omzeilen ze deze op een lekker onhandige manier. Toch maar je hoofd wegtrekken op het laatste moment. Awkward. Net voor het moment suprême doei zeggen en wegrennen. Awkward.

Awkward silence

Zo’n awkward silence tijdens een date, daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Maar wanneer een onhandige vrouw tijdens een date zo’n ongemakkelijke stilte voelt aankomen, overkomt het haar af en toe dat ze per ongeluk een heel ongemakkelijk levensverhaal op tafel gooit.


Plat op je bek

Hakken? Nah nee. De kans dat je op je plaat gaat, is zo groot dat je die kans maar beter uit de weg kunt gaan door gewoon helemaal geen hakken aan te trekken. Alle onhandige situaties die te voorkomen zijn, daar doen we ons uiterste best voor!

Wie moet betalen

Nog ongemakkelijker is het moment van betalen. Onhandige vrouwen floepen het eruit voor ze er erg inhebben en ze snappen vaak niet wat nou precies de bedoeling is wanneer een man gewoon lekker de rekening mag betalen.

Wc-papier

Onhandige vrouwen doen altijd een dubbele check in de toiletten. Er wil nog weleens een stukje wc-papier onder de schoenzool blijven plakken. Sowieso al ontzettend ongemakkelijk, laat staan tijdens een date!

Herken jij je in deze onhandige date situaties?