Dit zijn de grootste ergernissen in een lange relatie

Relaties door Elsemieke

In het begin van jullie relatie leefden jij en je vent in de roes die verliefdheid heet. Maar wat je eerst zo aantrekkelijk aan hem vond gaat je na een tijdje toch echt irriteren. Dit zijn de grootste ergernissen in een lange relatie. 
 
Toen jullie elkaar net leerden kennen was alles superspannend, leuk en fantastisch aan hem. Maar langzaamaan is dat aan het veranderen. Misschien is hij toch niet zo perfect als dat in het begin leek. Er zijn momenten waarop je het liefst iets naar zijn hoofd zou gooien...


Scherpe teennagels
AU! Niets zo vervelends als die prikkende en koude voeten van hem tegen jouw warme benen. Ooit van een nagelknippertje gehoord?
 
Wc-bril
Een klassieker: hij laat de wc-bril omhoog staan... En jij zit 's nachts dus met je billen op de koude en vieze porseleinen rand.

Eigen leven
Aan het begin van jullie relatie vond je het superlief van hem dat hij alles opgaf om veel bij jou te zijn. Maar na een tijdje vind je het ook weleens lekker om op vrijdagavond een girls night out te houden.


Snurken
Je doet geen oog dicht als jullie bij elkaar slapen, omdat hij besloten heeft een heel regenwoud om te zagen. Aargh! *slaat kussen naar zijn hoofd* 

Huishouden
Óveral laat hij de vuile vaat staan. Hij doet nooit eens uit zichzelf de afwas. 'Moet ik je voordoen hoe je je bord en kopje opstapelt en in de vaatwasser zet?'

Televisie

Nog een klassiekertje: je lover staat er op dat jullie elke avond om zeven uur voor de buis zitten voor zijn favo sportprogramma. 



Stinkt!
Heeft hij vandaag nu alwéér dat gestreepte overhemd aan? En waarom doet hij niet even een keer extra deo op? Persoonlijke hygiëne staat bij hem niet zo hoog meer in het vaandel. 
 
Vieze onderbroeken 
Zijn vieze sokken en onderbroeken laat hij altijd rondslingeren. Je vindt ze overal. Op het bed, op het tapijt, tussen de kussens van de bank.
 
Wat is jouw grootste bron van irritatie bij je lover?