Wow, zo kort duurt een potje 'hot and steamy' gemiddeld

Intiem door Mariëlle

Als je denkt aan een wilde nacht tussen de lakens denk je toch niet meteen aan een quicky? Toch zijn de meeste bedkunsten sneller voorbij dan je verwacht. En dat terwijl mannen en vrouwen het allebei wel wat langer zouden willen.

Is er eindelijk een moment dat jullie allebei wakker en fit zijn, dat de kust veilig is en jullie lekker los kunnen gaan in de slaapkamer, is het potje rampetampen met twee keer knipperen met je ogen alweer voorbij. Daar zit toch echt niemand op te wachten? Nee, dat is wel gebleken toen 14.000 mannen en vrouwen om hun mening werd gevraagd.


Lekker representatief

'Uit onderzoek is gebleken...' gaan jouw rugharen ook al overeind staan bij die zin? Krijg je ook meteen argwaan? Door het internet komen veel onderzoeken naar de voorgrond. Maar er is wel degelijk een verschil tussen onderzoek en onderzoek. Een onderzoek onder 14.000 personen mag zeker wel representatief genoemd worden.

Dat is wel heel kort

In het onderzoek The Penis Perception Study onder, 14.000 mensen geleid door het Sexual Health Promotion Lab at the University of Kentucky, gaven zowel mannen als vrouwen aan dat hun gemiddelde sekspartij maar tien (TIEN!) minuten duurt! Dat is toch wel heel erg kort? In hetzelfde onderzoek gaven beide partijen aan dat de hele sessie wat hen betreft wel wat langer mag duren. Als ze het voor het zeggen zouden hebben zouden beide partijen liever een 'verstoorde nachtrust' van 15-20 minuten hebben. Kom op dan mensen, als beide partijen het willen, waar precies zit dan het probleem? Dan kunnen de vluggertjes weer de kast in, in afwachting tot momenten waarbij je echt geen tijd hebt. Als je schoonouders binnen een kwartier op de stoep staan bijvoorbeeld. Dat is pas een goed excuus om de finale zo snel mogelijk te laten naderen. Innig contact wil je toch het liefst zo lang mogelijk vasthouden?

Vind je 10 minuten ook zo kort?