Tekenen dat hij een echte gentlemen is tussen de lakens

Intiem door Redactie Ze.nl

Wat wil een vrouw nu liever dan bemind worden door haar vriend? We willen natuurlijk wel een man in bed en geen beest (hoewel dat af en toe ook wel mag). Deze dingen bewijzen dat je vriend een echte heer is in bed! 
 
We vinden het allemaal heerlijk om zo nu en dan met onze vriend tussen de lakens te rollebollen. Maar wanneer hij zonder voorspel al denkt erop los te kunnen gaan, zijn wij een tikkeltje teleurgesteld. Gelukkig zijn er ook nog mannen die niet alleen aan zichzelf denken. Je weet dat je vent een echte gentlemen tussen de lakens is wanneer hij…
 
… niet te beroerd is om zijn tong ook nog even over jouw intieme delen te laten glijden wanneer jij een half uur aan zijn banaan hebt lopen sabbelen. 
 
… ervoor zorgt dat alles fris en fruitig ruikt. Zeker wanneer hij je subtiel laat merken dat een blow job wel wenselijk is. 
 

… ruim de tijd neemt om aan voorspel te doen. 
 
… altijd condooms bij de hand heeft. Ook al ben jij aan de pil, het kan een keertje dat je ‘m bent vergeten. Het is fijn dat je lover er niet altijd vanuit gaat dat jij wel voor een voorbehoedsmiddel zorgt. 
 
… niet meteen als een blok in slaap valt na de daad, maar de tijd neemt om nog even na te knuffelen. 
 
… tijdens het douchen (voor of na de daad) niet de hele waterstraal in beslag neemt. 
 
… zijn best doet om even een mooie boxer uit te zoeken. Dat de mannenonderbroeken afdeling niet zo uitgebreid is als die van vrouwen, betekent niet dat hij zijn gatenonderbroek van twee jaar geleden nog mag dragen. Erg sexy is dat niet. 
 
… zorgt dat zijn voortuintje is bijgeharkt. Kaal hoeft niet, maar een oerwoud hoeft óók weer niet. 
 
… even zorgt voor een emergencydoekje. Zo ben jij niet de enige die moet handelen met z’n spulletje wanneer hij z’n funmoment bereikt. 
 
… jou ook nog een moment suprême bezorgt nadat hij die zelf al heeft beleefd. Wel zo aardig toch. 
 

… je niet push om nog even wat hand- en spandiensten te verrichten wanneer je ongesteld bent. Bonuspunten wanneer hij je zere rug een massage geeft.

… het licht uitlaat omdat hij weet dat jij dat fijner vindt. Maar hij vertelt je alsnog wel hoe prachtig je bent. 
 
… af en toe vraagt wat jij wilt. Smaken kunnen immers veranderen. 
 
… het oké vindt wanneer je een keertje geen zin hebt. 
 
… niet begint te zeuren over een lamme arm wanneer het jou even niet lukt om klaar te komen. 

Is jouw vent een echte heer tussen de lakens?