Lifestyle
Lifestyle

Tekenen dat je moeder eigenlijk je beste vriendin is

Reageer 0

Vaak genoeg kan je haar wel achter het behang plakken van frustratie, maar aan de andere kant is ze ook de belangrijkste persoon in je leven. Eigenlijk is ze zelfs veel meer dan dat, jouw mommy is de beste vriendin die je hebt. 
 
Beste vriendinnen hoeven niet altijd van je eigen leeftijd te zijn: je moeder kent je immers door en door. Als je je herkent in de volgende punten dan is ze niet alleen je mom, maar vooral ook je beste vriendin. 
 
Je ziet jouw moeder als je beste vriendin als…


… je al je struggles als eerste met haar bespreekt. Je vriendinnen worden weleens knettergek van jouw gezeur, maar je moeder heeft engelengeduld.
 
… je moeder ook naar jou toe komt als ze ergens mee zit. Niet alleen jij kunt altijd bij haar terecht voor het beste advies, ook andersom is dat het geval.
 
… jouw vriendinnen ook stapelgek zijn op je mommy. Ze zijn super jaloers op de band die jullie hebben!


… zij de eerste is aan wie je je nieuwe crush voorstelt. En als zij degene is die je belt als het weer uitgaat.
 
… jij en je moeder erop los roddelen. “Wist je al dat ome Joop alwéér een nieuwe vriendin heeft?!” Jullie bespreken urenlang de ins en outs van de familie, onder het genot van een reep chocola. Jum!
 
… jullie minstens elke maand een urenlange shopsessie houden. En nee, dat is niet alleen omdat ze vaak de neiging heeft om met haar pinpas te gaan wapperen… 


… het regelmatig voorkomt dat jullie tot in de late uurtjes in de kroeg zitten. Nee, dat is niet ongemakkelijk. Jouw moeder is gewoon hartstikke cool!
 
… je dezelfde kledingsmaak hebt als je moeder. Ze is dan weliswaar zo’n 25 jaar ouder, maar jouw kleding misstaat haar niet. Vindt ze zelf dan… 
 
… ze jou altijd te hulp schiet, no matter wat. Yes, óók als je middenin de nacht kotsend langs de kant van de weg staat. Juist dan.
 

Heb jij een sterke band met je moeder?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen