Mannen vinden seks fijner bij geschoren punani

Intiem door Sabine
Elke man is anders en zo heeft ook elke man andere wensen wanneer het op een beste vrijpartij aankomt. Maar over één ding lijken de Nederlandse mannen het best met elkaar eens te zijn: seks bij een geschoren poes is fijner! 
 
Of je je down there scheert of niet, dat is iets dat je voornamelijk voor jezelf moet doen. Je moet je toch in duizenden bochten wringen als je alles haarvrij wilt maken. Maar we zijn soms best wel nieuwsgierig naar hoe het mannelijk geslacht denkt over onze voortuintjes. En wat blijkt? 75 procent van de mannen vindt seks fijner wanneer onze poesjes geschoren zijn. 
 
 
Een gewied voortuintje 
Het scheermerk Wilkinson Sword was benieuwd wat de voorkeur van de Nederlandse mannen tussen de lakens zijn wat betreft de intieme zone. Drie kwart van onze mannen gaf aan dat ze het wel fijn vinden wanneer we onze schaamstreek aan een scheer- of trimbeurt onderwerpen wanneer we met ze naar bed gaan. Maar de mannen hoeven niet bang te zijn dat ze snel voor een volle boes komen te staan. 57 procent van de ondervraagde dames gaf aan haar doos keurig te onderhouden. Dit doen ze echter niet voor de mannen, maar vooral voor zichzelf omdat ze dit hygiënisch vinden. 
 
Maar 3 procent van de dames scheert omdat ze het vinden bijdragen aan een goede vrijpartij. 33 procent van de vrouwen doen het omdat ze het hygiënisch vinden. 16 procent van de vrouwen grijpt naar het scheermes omdat ze zich dan aantrekkelijker voelen en 14 procent voelt zich erdoor zelfverzekerder. 

 
Betere prestaties
Niet alleen vinden mannen het fijner wanneer het voortuintje er mooi bijstaat! 37 procent van de mannen vindt dat zijn sekspartner beter presteert wanneer het er down under perfect uitziet. Maar dit lijkt vrouwen niet echt uit te maken, zij scheren te allen tijden! Slecht 7 procent laat het groeien wanneer ze geen relatie heeft. 
 
En, hoe staat jouw voortuintje erbij?