Beauty / Gezicht
Gezicht

Deze struggles herken je als je korte wimpers hebt


Je krult elke ochtend ijverig je wimpers tot je een ons weegt, maar meer dan een paar rechte sprieten kan je er niet van maken. Hopeloos zijn ze, die lashes van jou. Zelfs je boyfriend heeft nog mooiere wimpers dan jij. Zucht.   
 
Veel meer dan dromen van lange, wapperende wimpers á la Kim Kardashian kan je eigenlijk niet doen, maar toch probeer je het. Wimperkruller, peperdure mascara’s en smeersels die je mooiere lashes beloven: you’ve been there. Simpelweg accepteren dat je niet gezegend bent met volle wimpers zit er niet in. Deze struggles herken je maar al te goed als je korte wimpers hebt!


 
1. Een geschikte mascara vinden is voor jou een regelrechte ramp. Als je favoriete merk een nieuwe soort heeft uitgebracht ben je er als de kippen bij. Inmiddels heb je al ongeveer dertig verschillende merken en soorten in je badkamerkastje staan.  
 
2. En als je dan een dagje geen mascara op je wimpers hebt dan vragen je vriendinnen zich af of je ziek bent. "Gaat het wel goed met je, kunnen we wat voor je doen?!"
 
3. Het woord ‘klontjes’ lijkt door jou uitgevonden te zijn. Laagje voor laagje probeer je zo goed mogelijk je wimpers op te krikken. Net wanneer het ergens op begint te lijken kom je tot de conclusie dat je weer opnieuw kunt beginnen. Klontjes. Héél. Véel. Klontjes. 


4. Bij een feestje of tijdens het uitgaan vind je het leuk om eens uit te pakken met een paar nepwimpers. Zo jammer alleen dat mensen je de hele avond aanstaren omdat het verschil zo bizar is…
 
5. Je collectie wimperkrullers loopt écht de spuigaten uit. Goedkope merken, high-end, noem een merk en jij hebt een wimperkruller uit hun collectie op je kaptafel staan.
 
6. Halverwege de dag is er niets meer van je ijverige werk van die ochtend te zien. Had je überhaupt mascara opgedaan dan? 


 
7. VLEKKEN EVERYWHERE. Je hebt al niet zoveel plek om je mascara op te smeren, dus je prachtige ooglooks komen al-tijd boven je oog terecht. En anders zorgen die mascaravlekken er wel voor dat je er niet zo flawless uitziet als de bedoeling was.  
 
8. Stikjaloers ben je op vriendinnen die wel beschikken over mooie kijkers met flawless lashes. Of op je vriendje, want hoezo heeft hij van die lange wimpers en jij niet?! Hij heeft ze niet eens nodig. Zucht. 

Ben jij gezegend met mooie lange lashes?