Dit is het beste moment van de week voor een potje seks

Liefde door Sascha

Dat we allemaal van een goed potje sexy time houden, kan iedereen beamen. Als je zin hebt, heb je zin en een speciaal moment in de week daarvoor uittrekken, is vaak niet aan de orde. Toch is er wel degelijk een perfect moment voor een potje seks!

 
Wil jij het beste uit je seksleven halen? Lees dan toch maar eens even heel snel door want volgens een nieuw onderzoek is er een prime time voor een potje seks. Daarnaast zijn er ook nog een aantal andere bevindingen ondervonden vanuit het onderzoek.


Met stipt op nummer één

Het onderzoek werd uitgevoerd door lllicitEncounters.com en wat bleek… Om half 10 op de zaterdagavond moet jij zeker de liefde bedrijven, want dit is by far de populairste en beste tijd voor een potje hot and steamy. Voor veel koppels blijkt een stomende sessie plaats te vinden na een romantisch diner voor twee of wanneer jullie lekker aan het bankhangen zijn voor de televisie.

Tweede en derde plek

Dat uit het onderzoek is gebleken dat de zaterdag de meest populaire dag van de week schijnt te zijn voor een potje seks, is gegrond met maar liefst 42 procent. Op de tweede plaats staat met 26 procent de zondag en met 22 procent blijkt de vrijdag op de derde plek te eindigen als favoriete dag voor het hebben van sexy time. Onder de dagen die overblijven is weinig verschil. Wel blijft de maandag ver achter op de laatste plaats.

Nog meer vondsten

Er is nog een laatste dingetje uit het onderzoek gebleken, namelijk dat 45 procent van de koppels hun sexy time ingepland heeft staan wegens een druk dag-tot-dag leven. En guess what… Zes van de tien koppels boekt zelfs weleens een hotel uitje, specifiek om te wijden aan het bedrijven van de liefde.

Heb jij een favoriete dag voor een potje seks?