Dit herkent iedereen met een ochtendhumeur

Lifestyle door Sascha
Strijdend voor het leven begin jij de ochtend. Iedereen loopt met een boog om jou heen, want aan je gezicht is af te lezen dat jij flink last hebt van een ochtenddipje. Koffie is het enige ingrediënt dat jou de vroege ochtend door kan helpen.

 
Uitslapen is helemaal jouw ding, maar vroeg opstaan… Ho maar! Gewapend met jouw resting bitch face begin jij aan je ochtend. Heb jij iedere ochtend ook zo’n last van een ochtendhumeur? Dan herken jij je jezelf waarschijnlijk ernstig terug in onderstaande dingen.


Vroeg is vroeg

10 uur is eigenlijk al veel te vroeg. Als jij om 12 uur pas je bed uit hoeft, dan wil het nog wel eens voorkomen dat jij je ochtendhumeur overslaat. Maar veel vroeger dan 12 uur doet niet veel goeds…
 
Doe maar niet
Een vrolijke ‘GOEDEMORGEN!’ is hartstikke aardig hoor, maar doe maar liever gewoon even niet. Zeg überhaupt maar gewoon niks. Dat is echt beter voor iedereen, wil je geen ruzie met jou creëren.
 
Snoozen
Jij snoozed tot de aller, aller, allerlaatste minuut. Eigenlijk ben je dan al een soort van te laat, waardoor jouw ochtendhumeur nog een tikkeltje erger wordt. Dat kan er ook nog wel bij! Niet snoozen is helaas geen optie.

Koffie

Koffie is je beste vriend. Als de koffie op is of erger nog, als het koffiezetapparaat stuk is, dan is het hel op aarde. De ochtenden zijn al moeilijk de doorstaan, maar dat is al helemaal het geval als er geen koffie bij jou in de buurt komt.


Met verkeerde been uit bed

Dan kom je op je werk aan, en zegt iemand dat ze met het verkeerde been uit bed is gestapt. Nou mevrouw, story of my life. Dat overkomt mij nou iedere morgen. Join the club!
 
De weg kwijt
Zit er ook maar een inimini wijziging in je ochtendroutine, dan ben jij meteen compleet de weg kwijt. Eerst een douche, dan ontbijten, dan een make-upje op dat vermoeide hoofd smeren en daarna aankleden. Einde discussie.
 
Resting bitch face
De rest van de dag ben en kijk jij vrolijk, maar ’s ochtends… In de ochtend heb jij standaard een resting bitch face. Dit roept vragen bij anderen op. “Is er iets?” “Ben je moe?” Deze vragen helpen niet echt mee bij een ochtendhumeur, bedankt.

Ben jij ook vaak een beetje grumpy in de ochtend?