Dit is dé oplossing voor mislukte Tinderdates

Relaties door Lisa_V
Het is ons allemaal weleens overkomen, je Tinder-match blijkt een regelrechte ramp en jullie eerste ontmoeting dreigt in een nachtmerrie te eindigen. Een Brits restaurant heeft nu de ideale oplossing om je te redden van je mislukte Tinderdate!

Hèhè na weken appen hebben jullie eindelijk een date. En hoe leuk hij ook op de app was, in het echt is hij dus drie keer niks. Help! Hoe kom je zo snel mogelijk van hem af?
 

 
Mismatch 
Zijn profiel stond vol met stoere foto’s en jullie hadden hilarische chatgesprekken tot diep in de nacht. Maar als jullie tegenover elkaar zitten kan je een speld horen vallen. Ook lijkt hij in de verste verte niet op zijn foto’s. Help! Hoe kom je zo snel mogelijk van hem af?
 
Hulp is om de hoek
The Brickyard Bar in St. Albans in Groot-Brittannië heeft de perfecte oplossing om date-disasters te voorkomen. Het restaurant blijkt een gewillige plek voor Tinder-dates, maar vaak genoeg eindigen de dates in ongemakkelijke stiltes. Het personeel kon deze pijnlijke afspraakjes niet meer aanzien en bedacht een oplossing. Je hoeft je niet langer te verstoppen op de toilet, maar kunt naar de bar lopen en de serveerster om hulp vragen. ‘Gaat je date niet zoals verwacht? Kom dan naar de bar en vraag naar Rachelle of Jennifer. We helpen je met een oplossing en regelen een taxi voor je.’

Het restaurant vindt de veiligheid en het geluk van hun gasten van groot belang. Hoeveel mensen van deze dienst gebruik hebben gemaakt is nog niet duidelijk, maar wij vinden het een slim idee!

Heb jij weleens een verschrikkelijke date gehad?