Lifestyle
Lifestyle

De allerslechtste liefdesadviezen

Reageer 0
Of je nou aan het begin van een relatie staat of het einde al in zicht is, sommige liefdesadviezen hoef je echt niet te horen. Hoe lief het ook bedoeld is. Om je beste vriendin niet in een nog dieper dal te krijgen: zeg dit vooral niet!
 
Niemand wil haar beste vriendin verdrietig zien. Zeker niet als het gaat om verdriet om de liefde. Want wat is dat toch een helse vorm van pijn. Op zulke momenten kun je bepaalde liefdesadviezen dan ook maar beter even achterwegen laten...


Wraak!
Nee, nee, nee! Hoe graag je ook tegen je bestie wilt zeggen dat ze wraak moet nemen omdat haar vriend is vreemdgegaan, wraak nemen is niet de juiste manier om dingen op te lossen helaas. Ook al denk je misschien dat lekker dreigen met wraak de manier is om hem eens goed de wind van voren te geven, helaas werkt het zo niet helemaal.

Ga vreemd
Ook een soort van wraak, zeggen dat je vreemd bent gegaan in de hoop dat hij zal happen en voor je zal gaan vechten. Helaas werkt dat in de praktijk niet helemaal op die manier. Jouw beste vriendin zal alleen maar dieper zinken, probeer dit toch wel een beetje slechte liefdesadvies dus even voor je te houden! Straks breng je haar nog op verkeerde ideeën.
 
Word zwanger
Nee, ook dit is niet de manier om hem aan jou te laten binden. Hem doen laten denken dat jij zwanger bent, brengt hem waarschijnlijk alleen maar verder van huis. Letterlijk... En de rapen zijn al helemaal gaar als hij erachter komt dat jij gelogen hebt. En niet alleen is hij dan weg, je wordt ook nog eens achtergelaten als ‘de freak’. Dus doe maar niet!

 
Doe alsof
Ook geen al te best liefdesadvies: neem een minnaar. Al zou je denken dat jouw beste vriendin wel toe is aan een rebound om haar partner zo terug te winnen in de hoop dat hij flink jaloers wordt, toch pakt dit vaak veel slechter uit dan dat je waarschijnlijk hoopt. De kans is groot dat hij denkt: zoek het uit, ik ben weg! Oeps, dat willen we niet.
 
Negeer
Negeren is een advies dat vrijwel iedereen wel zou meegegeven. Toch maakt negeren meer kapot dat je in eerste instantie doorhebt. Heb jij net je eerste date achter de rug en denk je even hard to get te spelen? Mannen begrijpen het fenomeen ‘hard to get’ vaak niet helemaal, en vaak zijn ze alweer weg voor je het doorhebt. Dat was vast niet de bedoeling!
 
Wat vind jij het slechtste liefdesadvies?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen