Met deze zwengel heeft hij écht het XL-condoom nodig!

Intiem door Elsemieke

Kom je aan het formaat van zijn zwengel, dan kom je aan zijn ego. Heeft je lover daarentegen een flinke knoert dan mag je het van de daken schreeuwen, no problemo! Maar met welke size kun je zijn penis eigenlijk boven gemiddeld noemen?
 
Een groot geschapen vent is geen absolute voorwaarde voor een wild potje hot and steamy, maar dat het wel meewerkt weten we allemaal wel. Een man met een flinke hoeveelheid sexyness in zijn broek kan je seksleven een extra dimensie geven. Als je nog geen plannen hebt om samen een gezinnetje te stichten is het wel belangrijk dat je zijn regenjasje niet vergeet. En dat het de juiste maat is.
 

XL-schap
Als een vent gezegend is met een flinke hoeveelheid down under dan zal hij dat al snel laten merken. Helaas kom je er als chick niet zo snel achter of je lover de waarheid spreekt of gewoon een beetje aan het opscheppen is. Natuurlijk merken we wel of zijn little one flink uit de kluiten is gewassen, maar wanneer moet je in hemelsnaam bij de drogist naar het XL-schap lopen?
 
Plus-size
Het Amerikaanse condoommerk Trojan zocht het uit dat een kerel pas een supersize condoom nodig heeft wanneer zijn penis groter is dan 20 centimeter. Uit onderzoek komt naar voren dat de gemiddelde mannelijke zwengel ongeveer 13 centimeter groot is, dus een XL-formaat steekt hier een flink stuk bovenuit. Dat wordt de volgende keer dus even meten wanneer je scharrel opschept dat hij écht een plus-size regenjasje nodig heeft...

Kan jij het formaat van de tampeloeres van je lover goed inschatten?