Wat we sowieso zouden doen als we een maand een man zouden zijn

Lifestyle door Elsemieke

Kerels, wat hebben jullie het toch eigenlijk makkelijk. Niet elke stap tig keer overdenken, maar gewoon gáán. En wat dacht je van het gemak van plassen op elke straathoek? Hoe fijn zou het zijn als we een maand een man konden zijn? 

We zijn apetrots op onze vrouwelijkheid en zouden dat ook voor geen goud willen missen. Maar wat nu als we die pijnlijke hoge hakken en kilo's felle lipstick een poosje kunnen inruilen voor bierkratten, een bus scheerschuim en een XL-pot haargel? Hell yeah! De volgende dingen zouden we allemaal doen als we een maand een vent zouden zijn!


1. Urenlang naar jezelf staren in de spiegel. Want serieus, hoé bizar is het als er op die normaal zo gladde kin ineens een oerwoud aan haren groeit?!
 
2. Vrouwen versieren tot we erbij neervallen. Ínclusief slechte openingszinnen zoals 'kom je hier vaker?' of 'ken ik jou niet ergens van?' 

3. Dronken worden totdat het licht wordt. Mannen lijken altijd veel meer alcohol aan te kunnen dan vrouwen, dus als we dan een maand een vent zouden zijn kunnen een paar stapavonden niet ontbreken. Zei er iemand shotjes tequila?!



4. Bij ook maar het kleinste griepje dagenlang ziek op de bank liggen. Voor een kerel voelt een simpele verkoudheid vaak al alsof het einde der tijden nabij is. Wij willen ook weleens vertroeteld worden!
 
5. Afwas in de gootsteen laten opstapelen totdat er geen schoon servies meer is. Mannen hebben er geen moeite mee dat er chronisch tekort is aan frisse kopjes, terwijl vrouwen al onrustig worden als er één kopje uit haar set ontbreekt. 

6. Als een echte vent ongegeneerd aan je kruis krabben totdat iemand er wat van zegt. Wanneer je zoiets als een vrouw doet word je toch altijd een beetje scheef aangekeken, maar dat kerels dat doen is algemeen bekend.


7. Over kruizen gesproken... echt wel dat we als man de hele dag in de weer zouden zijn met onze kleine vriend! Stiekem zijn we veel te benieuwd hoe het is om met je eigen zwengel tot een hoogtepunt te komen. 

8. De hele maand maar een paar keer je onderbroek verschonen. Als je lover dit doet kun je je walging maar nauwelijks verbergen, maar als we dan zelf een man zouden zijn lijkt ons dit eigenlijk ideaal!

9. Flirten en daten met elke mooie vrouw die we tegenkomen, of ze nu bezet is of niet. Eigenlijk juist als ze bezet is, want dat maakt het een stuk spannender. Dat haar relatie hierdoor stukgaat interesseert ons voor het gemak eventjes niets.

Wat zou jij doen als je een maand een kerel zou zijn?