Waarom we nooit de douche uit willen komen

Haar door Lisa_V
We doen het het liefst twee keer per dag, lekker naakt en eindelijk tijd voor onszelf: douchen. Niets is fijner dan een hete douche! Helaas is er altijd een moment dat je de warme douchestralen moeten verlaten om terug te gaan naar de koude realiteit.
 
Na een lange werkdag, zware workout of als je bent natgeregend op de fiets. Een warme lange douche maakt het leven gewoon beter. Maar aan alle goede dingen komt een einde. Waarom we nooit uit de douche willen komen? Nou, wat dacht je van... 
 

Momentje voor jezelf
Geen irritante huisgenoten, zeurende partners, jammerende kinderen of lastige collega’s die je te woord moet staan. Onder de douche kom je even helemaal tot jezelf.
 
Therapeut is overbodig
Tijdens een lange douchesessie heb je tijd om na te denken over je leven en kom je vaak tot de goede inzichten.
 
Beste plek voor ideeën
Heb je inspiratie nodig voor je werk of scriptie? Onder de douche kom je vaak tot de beste ideeën.


Geen knellende kleren
We houden van mooie kleding. Maar stiekem zijn we heel blij als we zonder knellende beha’s, strakke broeken en omhoog kruipende shirtjes, de dag kunnen afsluiten met een heerlijke hete straal.
 
Rust
Onder de douche kan niemand je storen. Je bent even afgesloten van de buitenwereld (inclusief apps, emails, telefoontjes) en eigenlijk is dat best wel heel erg fijn.
 
De warmte
Heb jij het ook altijd net even te koud of de warm? Onder de douche kun je a la minute zelf de temperatuur bepalen. Iets te koud? Tikje erbij en je hebt het binnen no time weer warm.

Hoe lang sta jij gemiddeld onder de douche?