Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Deze dingen denk je als je knetterbrak bent

Met een mond zo droog als de Sahara en een krakerige stem van al dat schreeuwen manoeuvreer jij je voorzichtig door de dag. Je krijgt écht geen hap door je keel of snakt juist naar alles wat vet is, yes, jij bent knetterbrak!
 
Gisterenavond bevond je je in een toestand waarbij het ineens een goed idee leek om het een na het andere drankje door je keel te gooien. Met je armen om je vriendinnen geslagen zong je hen al je liefde toe. Ja, het leven is supermooi! Vooral als je niet meer precies weet of je nou één of twee flessen wijn hebt gedronken. Toen je vanochtend opstond wist je het zeker: ik drink echt nóóit meer. Yeah right, we’ve all been there! Deze dingen gaan er door je hoofd als je knetterbrak bent. 


1. “Welk jaar is het?” Als je eindelijk ontwaakt uit die ellendige katerslaap heb je altijd even moeite met je oriënteren. "Waar the hell ben ik eigenlijk en welk tijdperk is het?"
 
2. “Wie heeft me ook alweer naar huis gebracht?” Was het die ene cute guy waar je de hele avond mee heb staan flirten? Toch jammer dat je je met geen mogelijkheid meer voor de geest kunt halen hoe je in je bed bent beland.
 
3. “De volgende keer ga ik echt vroeg naar huis.” Yep, elke keer weer heb je goede voornemens, good try! 
 

4. “Zouden er veel foto’s gemaakt zijn?” Sowieso dat je de dag na een avondje stappen de foto’s online terug zoekt. “Jémig, zag ik er echt zó verschrikkelijk uit?”
 
5. “Wat heb ik allemaal gedronken?” In ieder geval tequila, want dat is te ruiken aan die klont in je haar...
 
6. “Ik zou eigenlijk wat moeten eten.” Maar als je alleen al eten ruikt heb je het gevoel direct over te moeten geven. Misschien iets heel kleins dan om mee te beginnen.

7. “Hoe lang duurt het precies tot ik me weer normaal voel?” Uren, dagen of weken?! 
 

8. “Waarom heb ik die crush dat rare appje gestuurd?” God, je was écht hartstikke wasted als je de volgende ochtend paniekerig de geschiedenis in je telefoon checkt.
 
9. “Hebben mijn vriendinnen ook zo’n hangover of ben ik de enige debiel die altijd tot het gaatje gaat?”

10. “Ik moet koffie hebben!” De geur van verse koffie is het enige wat je nog een beetje op de been houdt. 

11. “Hoe kan het dat ik spierpijn heb?” Misschien komt dat door die wilde dansjes die je aan het einde van de avond op de bar deed. Of van die ellendige hoge hakken die je weigerde uit te schoppen. 
 

12. “Is het gek als ik een grote zonnebril op doe als ik naar de supermarkt ga? Dat licht kan ik echt nog niet aan, om over die wallen nog maar te zwijgen.”
 
13. “Ik moet er vandaag echt op letten dat ik genoeg water drink. En fruit en groenten eten is ook belangrijk vandaag.” Komt vervolgens helemaal niets van terecht natuurlijk. Frituursnacks en zoute chips it is!
 
14. “Niet. Zo. Hard. Praten!” Je zegt het tegen praktisch iedereen die het waagt om zijn of haar hoofd om de hoek van je slaapkamer te steken. 

Wat denk jij altijd als je een knallende kater hebt?