Het is bewezen: op vakantie gaan is goed voor je relatie!

Vrije tijd door Sascha

Heerlijk vertoeven op het strand met een cocktail in je hand in je favoriete land, is natuurlijk always a good idea. Gelukkig is nu eindelijk bewezen dat het ook nog eens gezond voor je relatie is. Dus snel verkassen naar een zonnig paradijs!

 
Velen denken dat op vakantie gaan met je lover je relatie juist op de proef stelt. Je zit 24/7 op elkaars lip en pas dan kom je erachter wat je echt aan elkaar hebt. Nou, het tegendeel is nu bewezen! Uit een grootschalig onderzoek is namelijk gebleken dat reizen niet per definitie een test is voor je relatie, maar het is juist gewoon hartstikke goed voor jullie twee!


Herboren liefde

Sterker nog, de meeste stelletjes komen verliefder terug dan ooit! Eén op de vijf ondervraagden geeft aan hun partner door een vakantie weer te hebben teruggevonden. Misschien komt dat omdat zeven op de tien vakantiegangers volledig opgeladen weer terugkomt van zo'n fijn tripje. Een kwart van de vakantiegangers geeft zelfs aan dat het zó rustgevend is, dat de vakantie een bijdragen heeft gegeven aan het voorkomen van een burn-out!
 
Huwelijksaanzoeken en gezinsuitbreidingen
Ook nog een opvallende uitkomst is dat 17 procent van de ondervraagden grote beslissingen neemt tijdens of direct na hun vakantie. Dit varieert van huwelijksaanzoeken tot gezinsuitbreidingen. Wowie! 17 procent is best wel veel! Wij denken dat we as soon as we can het eerste de beste vliegtuig met onze lover pakken voor een flinke boost in onze relatie.
 
Ben jij ondertussen ook al aan het boeken met je lover?